Автор
Евелин Попадийна

Тези 5 зодии ще открият любовта през ноември

Астрологията има отговор на почти всички въпроси – кога е подходящо време за бизнес, за раждане, за брак или сключване на договори. В началото на един от най-уютните месеци, астролозите споделят кои зодии ще открият любовта на живота си.


Овен
Те са много страстни личности и винаги търсят идеалния партньор. На тях им е нужна половинка, която да е също толкова страстна и пламенна. Още този месец Овните ще намерят такъв човек, с когото да изградят здрава и силна връзка. 


Телец
Телците са практични и стабилни. Очакват същото от партньора си: уравновесен характер, здраво стъпил на земята, който да не витае в облаците. През ноември ще открият своето безопасно убежище.   


Близнаци
Близнаците са изключително активни и любознателни, а в партньора си търсят преди всичко интелектуална връзка. За тях основното е да общуват с човека до себе си, духовната връзка и сексуалната вярност не са от голямо значение. В началото на ноември близнаците ще открият партньор, с когото ще имат взаимно разбиране и сходство на интелекта.


Везни
Те търсят хармония и баланс, не толерират конфликти. Везните са идеални партньори – позитивни, знаят кога да отстъпят, избягват скандалите. В началото на ноември ще открият сродната си душа.


Скорпион
Скорпионите са страстни личности, които ревнуват с причина и без причина. Не им е лесно да се отворят пред друг човек, но след като вече са го направили, очакват безусловна лоялност. Връзката, която ще открият през ноември ще ги научи на търпение и трансформиране на негативната енергия в работа и творчество. 

Скъпи Скорпиони, ноември е подходящ за вас да завършите нещата, които сте започнали по-рано
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Скорпиони, ноември е подходящ за вас да завършите нещата, които сте започнали по-рано

Автор Астролог - Ивелина Пенчева