Автор
Теодор Муховски

Високосна 2024 г. е кармична година: какво да направите, за да получите всичко наведнъж

Последните месеци до края на годината трябва да бъдат посветени на трансформацията. Да не правите нищо, означава да се провалите през 2024 г. Ноември и декември ще ви дадат възможност да наваксате изгубеното време и да успеете да направите всичко, което сте искали в последния момент. 

От древни времена съществуват вярвания, свързани с високосната година, която е и 2024 г. Те идват от дълбините на века и са се запазили и до днес. Тези периоди от време се смятат за трудни за човечеството поради негативния фон и високия риск от глобални катаклизми. Според знаменията от миналото в такива моменти резките промени в живота са нежелателни - това може да привлече сериозни проблеми. 

За особеностите на следващата година и уникалните шансове, които тя е готова да предостави, разказва Алия Ахмеджанова - консултант на международно ниво по китайска астрология на Бацу и Фъншуй. 

Високосна година 2024: за какво да се подготвим 

В продължение на векове хората са се отнасяли с недоверие към високосната година, смятайки я по-скоро за изпитание на силите, отколкото за време на възможности. Смятало се е, че в такъв период не бива да се жениш, да се развеждаш, да сменяш работата си, да споделяш плановете си с другите, да ставаш родител, да гадаеш за бъдещето, дори да ходиш за гъби и да садиш цветя. 

От следващата година очаквайте събития, които могат да обърнат хода на историята 

Мащабните катастрофи и задълбочаващите се конфликти, нестабилност във всички сфери. Въпреки това 2024 г. е не само високосна, но и кармична година. Какво означава тя? Че всеки човек ще получи това, което заслужава. Дали това ще бъде наказание или награда, зависи от вашите действия или бездействия. Сега хората се намират на кръстопътя на времето, на прага на големи промени, когато всичко старо трябва да бъде разрушено. Остарелите системи и методи, които вече не работят, ще си отидат. 

Време на трансформация: какво трябва да се направи до 2024 г. 

Вашите убеждения, мироглед и всичко, което излъчвате към околната среда, винаги се връщат в изходна позиция. Затова бъдещето зависи от вас. Какво можете да направите още сега? 

Неочаквана прогноза за 2024: Тази зодия ще има много късмет във всичко
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Неочаквана прогноза за 2024: Тази зодия ще има много късмет във всичко

Автор Теодор Муховски

Анализирайте състоянието на ума си 

Необходимо е да си зададете няколко прости въпроса. Те ще ви помогнат да разберете какво ви очаква през 2024 г., ако нищо не се промени: 
- Как гледате на света като цяло, какво забелязвате в него? 
- Какви мисли и действия изпращате в пространството? 
- Към какво най-често е насочено вниманието ви? 

Ако виждате около себе си само негативизъм, той идва отвътре. Страданието от агресия и несправедливост ще доведе до това, че годината на кармата ще се прояви в целия си блясък, привличайки това, за което изразходвате ценната си енергия. 

Не забравяйте, че годината може да донесе мощни катаклизми и други сериозни събития на жителите на планетата, които няма да е възможно да избегнем. В този отговорен период си струва да анализирате състоянието си. Доколко сте доволни от живота? Какво се случва сега с вашата среда, емоции, контакти? Тези изводи ще покажат в каква посока трябва да действате и как да се подготвите за бъдещето. 

Променете обичайната реалност 

Време е за трансформация. Ако не сте доволни от нещо, трябва да си направите изводи. Ако продължавате да се страхувате от неизвестното, живеейки в една въображаема стабилност - желателно е да излезете от този порочен кръг. 

Сега и до края на декември е времето на глобално преструктуриране, когато трябва да се учите, да се развивате, да се отървете от това, което не ви дава чувство на удовлетворение от живота ви. Новите действия днес са по-важни от всякога, защото от тях зависят събитията през следващите 20 години. 

Преосмислете събитията от миналото 

Ако си спомняте за коридора на затъмненията от 25 октомври до 8 ноември 2022 г., трябва да разберете: всичко, което е било заложено в този период, е дало своите плодове през следващата пролет. Какви бяха действията ви през миналата есен? Ако сте правили добро - това означава, че ще получите здраве и късмет. Ако сте злорадствали, изпитвали сте омраза, агресия - време е да събирате камъните. 

Взимайте решения за себе си 

Повечето неща, които ви се случват, са предопределени още от момента на раждането ви. В този важен момент кармата се проявява. Но освен това всички решения се вземат от самия човек. Всеки път той е изправен пред избор и решава накъде да поеме: наляво или надясно. 

И изборът ще бъде следният:

- Да се махне от мястото и да промени живота си на 180 градуса: да си намери нова работа, да се премести, да придобие необходимите умения, да се отърве от това, което го дърпа надолу. 
- Да остане на мястото си и да затъне за 20 години в блатото, в работата, която не харесва, в несигурността и липсата на цели. 

Време е да вземете решение и да направите решителна крачка към бъдещето. Истината е проста и достъпна за всеки човек. Проблемът е в какво вярвате и от какво се ръководите - от максималното осъзнаване или от празните илюзии. Отворената душа, желанието да се обединим и да създадем по-добър свят са ключът към щастието и успеха през 2024 г.

Шокиращото предсказание на учените: до 2050 г. повечето хора ще бъдат... роби
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Шокиращото предсказание на учените: до 2050 г. повечето хора ще бъдат... роби

Автор Весела Георгиева