Автор
Веселина Петрова

Ето как да познаете "своя" мъж според нумерологията

Чудили ли сте се някога защо с един човек се държим по един начин, а с друг се държим по различен начин? Според нумеролога Олга Твардовская, можем да "изчислим" дали мъжът, когото сме срещнали е "нашият". Просто трябва да знаем датата му на раждане. 

Съберете датата на раждане, месеца и годината. Ако например той е роден на 15.08.1987 г., смятате така: 1+5+0+8+1+9+8+7=39. След това събирате 3+9 и получавате 12. Накрая събирате 1+2 и търсеното от вас число е 3. 

След това сметнете по същия начин своята дата на раждане и година. Да кажем, че резултатът е 5. Накрая събирате неговото и своето число - Т.е. 3 плюс 5 и получавате 8. 

8 е числото на вашето партньорство, основната енергия на партньорството. А сега вижте какво казва за връзката ви полученото число на партньорството.

Единица: Това е лидерско число. Семейният ви живот ще се превърне в обект на подражание. Можете да се отървете от ненужни контакти, да прекратите определени отношения, без да обяснявате причините. Номер 1 е добро за зрели, отдавна установени връзки. Но за тези, които наскоро са започнали семеен живот, това число може да донесе много изпитания. Основният проблем е да не се състезавате по между си. Ще трябва да се научите да уважавате интересите на другия.

Двойка: Отношенията ви ще бъдат доста сложни. Предстоят ви чести спорове, разногласия, изясняване на отношения. С партньора ви ще имате една и съща цел, но ще виждате пътя към постигането ѝ по съвсем различен начин. Възможни са взаимни измами и предателства. В същото време тази цифра предполага стартиране на общ бизнес. Основният проблем е желанието на всеки един от партньорите да докаже собственото си превъзходство.

Тройка: Това ще бъде един неспокоен и нестабилен съюз. Но влиянието на тройката е по-скоро положително. Това число предполага развитие на семейните отношения във всички посоки, възможни рискове и разумна пасивност. Основният проблем в отношенията може да бъде отчуждението на партньорите един от друг, липсата на близък контакт. 

Четири: Основната тема в семейния ви живот ще бъде издигането в кариерата, печеленето на пари и укрепването на семейството. Може би околните ще ви възприемат като земна, скучна двойка, заета изключително със собственото си развитие. Но вашият съюз, разположен под вибрацията на четворките, ще бъде нещо истинско и достойно. Основният проблем в отношенията може да бъде липсата на доверие в партньора.

Петица: Семейният ви живот ще бъде изпълнен с нови преживявания и много разнообразен. Число 5 ви дава възможност да общувате отблизо с други хора, често от най-противоположните социални групи. По-голямата част от свободното ви време обаче ще прекарвате изключително в компанията на другия, разпределяйки домакинските задължения и грижи помежду си. Числото 5 ще ви помогне да оцените партньора си като личност, да уважавате постиженията му и да се гордеете със себе си. Единственият проблем на този съюз е импулсивността в поведението и известна емоционална нестабилност. 

Шестица: Това е най-красивото число за семеен живот, тъй като кара всяка двойка да се чувства комфортно, да се чувства част от едно цяло. Вашата двойка ще има високи семейни ценности, общи интереси и съвместно бъдеще. Ще се родят деца, а отношенията с партньора ще бъдат приятелски. Основният проблем в отношенията може да бъде липсата на щедрост, необходимо е да се направи всичко възможно, за да може всеки един от съпрузите да почувства, че получава пълна компенсация от другия за всичко, което прави за семейството. 

Седмица: В семейния живот, който е под вибрацията на седмицата, ще живеете според волята на сърцето си, като се доверявате напълно един на друг. Ще започнете да прекарвате повече време насаме и на спокойствие, ще се чувствате по-заинтересовани един от друг. Числото 7 предизвиква желание за растеж и съвършенство. Основният проблем на отношенията е прекомерна изолация и липсата на широк кръг от приятели.

Осмица: Осмицата насърчава материалния растеж на двойката и отваря нови възможности. Основната тема на вашите семейни разговори може да бъдат финансите. Т.е. отношенията ви ще бележат възход с растежа на финансовите ви възможности. Ще можете компетентно да комбинирате грижата за материалната страна на живота и любовта един към друг. Основен проблем може да бъде изневярата. 

Девятка: Това число означава толерантност във връзката. Дори на пръв поглед вие и вашият партньор да сте твърде различни, това няма да попречи да се почувствате като най-хармоничната двойка. И двамата с радост ще се отдадете на интересите на семейството, като се грижите за половинката си, без да очаквате или изисквате нещо в замяна.