Автор
Антония Михайлова

Гръм раздра небето над Холивуд: Уил Смит забъркан в гей скандал. Феновете негодуват

Уил Смит е следващото име в Холивуд, което бе забъркано в поредния сексуален скандал. Името на актьора от „Аз, легенда“, над когото напоследък се стовариха доста негативни емоции и преживявания, този път се озова в центъра на шокираща история с нетипичен за имиджа му гей привкус. 

Бивш бодигард и приятел на звездата разкри, че бил хванал Уил Смит „на калъп“ с друг актьор. Разбира се, 55-годишният Смит отрече веднага твърденията.

Уил Смит
Уил Смит

В последно време около Уил Смит сякаш витае лоша енергия и някой иска сериозно да му навреди. Като се започне от драмата с шамара през март 2022 г., когато Смит излезе на сцената и нанесе звучен плесник на водещия заради нелепата му шега със съпругата му, премине се през признанието на Джеда Пинкет Смит за връзката им, и се стигне до прясното шокиращо твърдение, че актьорът е правел секс с мъж, лесно можем да заключим, че Холивуд се е превърнал в нелицеприятен развъдник на спретни, интриги и клевети, където „плюенето“ един по друг, клеветите и обвиненията в сексуални посегателства или в нетрадиционни сексуални приключения (както е в случая със Смит), са на почит и се налагат все повече като някаква странна модна тенденция. 

Нездравият интерес на обществото към личния живот на звездите също е придобил невиждани размери в съвременния свят, което обяснява и желанието на известни или неизвестни люде да тръбят шокиращи истини или неистини по адрес на успели и обичани знаменитости. За какво всъщност иде реч? 

Любовният живот на Уил Смит далеч не е „цветя и рози“, както е и при повечето артисти в Холивуд. Преди няколко седмици медиите гръмнаха с новината, че Джейда и Уил всъщност не били заедно от няколко години, а сега нов гръм се стовари върху главата на Смит. Билаал – бивш бодигард и близък приятел на Уил направи потресаващо разкритие в канала на Таша К в YouTube за най-изумителната сцена, на която твърди, че бил станал неволен свидетел. 

Въпросният приятел на актьора описва как един ден трябвало да търси Уил Смит на снимачната площадка, но без да иска го изненадал в гримьорната на актьора Дуейн Мартин в доста неудобен и пикантен момент. По думите му Смит и Мартин лежали на диван, като Уил се бил навел над Дуейн. 

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит
Джейда Пинкет Смит и Уил Смит

Описаната от Билаал в най-малки подробности сцена се била разиграла по думите му преди няколко години. Разбира се, скандалните твърдения веднага запалиха мрежата и потребители мълниеносно надигнаха глас в подкрепа на холивудския ас. "Тази история е напълно измислена и твърдението е недвусмислено невярно", пише фен на Уил Смит. "Хората искат да видят как Уил се самоубива в реалния живот... Злобата, която заобикаля този човек, е сериозна", коментира друг. 

"От няколко години насам има вендета срещу Смит?! Целта е да го унищожат психологически! Трябва да се каже, че между драмата около шамара през март 2022 г., неотдавнашното признание на съпругата му Джада Пинкет Смит за връзката им и сега тази драма, Уил Смит вижда всичко", отбелязва трети. 

Уил Смит най-после проговори след скандалните разкрития на Джейда
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Уил Смит най-после проговори след скандалните разкрития на Джейда

Автор Ева Григорова

Що се отнася до сексуалната ориентация на Смит, честно казано, едва ли някой го интересува и се събужда сутрин рано точно с тази мисъл в главата си. Това, над което по-скоро трябва всеки от нас да се замисли, е може би доколко редно е да изпитваме нездрав интерес към личния живот на другите и да надничаме в чуждата паница, вместо да се грижим за състоянието на своята. 

Апропо, един мъдрец беше казал някога: „Когато мяташ кал по някого, може и да не го уцелиш, но със сигурност ръцете ти ще се изцапат с кал!“.

Уил Смит
Уил Смит