Автор
Евелин Попадийна

Сложните жени са трудни за обичане, но си струват

Няма нищо по-вълнуващо от сложната жена. За повечето мъже жените са истинска мистерия, има такива, които се плашат от тях, но и такива, които не се страхуват и се борят за любовта им. Сложната жена е жена, с която си струва да споделиш живота си. Да, понякога е трудно да я обичаш, но си заслужава.


Такива жени със сигурност ще направят връзката ви по-интересна. Ако жената е сложна, то това е заради живота, който я е поставял в трудни ситуации. Защо сложната жена винаги е интересна? Е, кога сте чували „Харесва ми колко е обикновен животът ми?“, отговорът е – никога. Тези жени ще направят интересна всяка ваша среща. 


Тя е водила интересен живот и ще има много истории, които да ви разкаже. Такива жени са преживели много приключения и са натрупали голям опит. Няма как да се уморите от връзката с тази жена, защото винаги ще е интересно и забавно.

Тези жени трудно могат да бъдат уловени. Отегчението настъпва много бързо, особено във времената, в които живеем. По природа мъжете са хищници и завоеватели. Когато се влюбят в жена я преследват, докато и тя не се влюби. Ако срещнат трудности, голяма част намират оправдания, че тя не си заслужава и се отказват. Ако жената е лесна „плячка“ обаче, техният интерес бързо изчезва и вече не са привлечени. Не така стоят нещата със сложната жена, тя винаги изглежда като една малка мистерия. Затова не бъдете твърде лесни или бързо ще отегчите мъжа до себе си.


Тя е умна. Трябва да си умен, за да бъдеш сложна личност. Не казваме, че е лошо да си обикновен, има хора, които търсят точно такъв партньор. Ще ви предизвиква, ще поддържа огъня, ще ви кара да се борите за любовта ѝ. Повечето хора се втурват през връзките така, сякаш ги чака медал. Това обаче далеч не е така, научете се, че самата връзка е наградата. Тя обаче изисква непрекъсната грижа, а когато единият спре да се старае, то взаимоотношенията са обречени. Това по-често се среща при мъжете - след като получат любимата, спират да се борят за нея. Мъдрата жена обаче знае как да го държи на тръни и да го провокира.


На моменти животът с тази жена ще е труден, ще искате да се откажете, ще ви е тежко. Но помнете, че точно тези жени са ценните диаманти в живота и не си струва да ги замените за обикновени камъни, с които ще скучаете.

Качествата, които една жена трябва да притежава, за да води мъжете за носа
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Качествата, които една жена трябва да притежава, за да води мъжете за носа

Автор Евелин Попадийна