Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, през декември звездите ви подкрепят във всичко, което правите

Скъпи Телци, през декември трябва да се съсредоточите върху най-важните си цели. Спрете да тичате наоколо, опитвайки се да убиете два заека с един камък. 

Не слушайте кой какво казва, а по-скоро се опитайте да се доверите на интуицията си, когато вземате важни решения. Краят на годината наближава и вие искате да теглите чертата, за да можете да преброите постиженията си. По този начин вече можете да прецените къде са сработили плановете ви и върху какво още трябва да работите. 

Отделете малко време, за да си поставите ясни цели и да поемете повече отговорности. Може да започнете да планирате за следващата година сега или да наваксате това, което все още трябва да постигнете до края на тази. 

Този месец е подходящ за всяко учене, интелектуално и личностно развитие. Имате голяма способност да научавате нови неща и сте в състояние да научите толкова много за един ден, колкото другите за една седмица. 

Звездите ви подкрепят в успеха във всичко, което правите. Просто трябва да опитате. Това е месецът на иновациите за вас. Прегърнете уникалните си идеи и ги поставете на първо място. Позволете си да растете и да се развивате на всяко ниво. Останете отворени за различни гледни точки и се научете винаги да сте готови за неочаквани възможности. 

Не пренебрегвайте здравето си, всъщност ви се препоръчва да го поставите на първо място, защото умората намалява имунитета и могат да дойдат неприятни изненади. Не се страхувайте да изразявате чувствата си на хората, които са важни за вас. Това е единственият начин да създадете дълбока връзка с тях. 

Социалният ви живот също ще бъде доста интересен. Ще имате възможност да се запознаете с нови и специални хора, с които да изградите ценни, трайни взаимоотношения.