Автор
Ива Петрова

Страхотна новина: Ето какво сподели съпругът на Сашка Васева

Очите на Сашка Васева са напълно здрави. Но за съжаление зрението на изпълнителката не се връща, защото отстраненият тумор е създал проблем между мозъка и очите ѝ. Това разказа Христо Бакърджиев, съпруг на певицата.

Преди година певицата преживя тежка интервенция заради тумор в мозъка. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно.  

В момента тя вижда само силуети и след лекото подобрение в зрението си вече дълго време няма никакъв напредък. 

View post on Instagram
 

"Оказа се, че очите на Сашка са напълно здрави. Туморът, който отстранихме в Германия, е успял да създаде преграда между мозъка и очите на жена ми. Това е причината Сашка все още да не вижда", сподели пред "България днес" Бакърджиев. И разказа, че след прегледа при белгийския офталмолог станало ясно, че с проблема трябва да се заемат невролози и неврохирурзи. 

View post on Instagram
 

"Ще продължим лечението на съпругата ми в Германия. Там има много добри доктори и силно вярвам, че все някой ще помогне на Сашка да прогледне. Помня, че миналата година преди новогодишните празници единственото нещо, което си пожелавахме цялото семейство, е да се намери лек и Сашка да вижда отново. Вярвам, че по Коледа стават чудеса и нещо ми подсказва, че съвсем скоро най-съкровеното ни желание ще се сбъдне".

Той сподели, че няма търпение да дойдат най-светлите празници, за да се приберат в България и да съберат цялото семейство на празнична трапеза.