Автор
Веселина Петрова

Жизел Бюндхен отправи любопитно послание за развода с Том Брейди

Жизел Бюндхен публикува загадъчни мисли за това как да бъдем по-мили към онези, които изпитват „скръб“. 

Супермоделът сподели снимка, на която позира на плажа по бански и гледа замислено към хоризонта. 

„Всеки, когото срещаме, се е сблъсквал или се сблъсква с трудности в живота, за които не знаем нищо. Не виждаме мълчаливата борба, страха, препятствията, скръбта или всекидневните възходи и падения. Докато се занимаваме с всекидневието си, може да пропуснем възможността да видим някого, който се нуждае от проста, добра дума или жест“, написа звездата.

„Вярвам, че актът на доброта поражда още повече доброта, а това е нещото, от което най-много се нуждаем в днешния свят“. 

Преди година Жизел финализира развода си с Том Брейди.

Измина повече от година откакто 43-годишната Бюндхен и 46-годишният Том Брейди официално прекратиха своя 13-годишен брак. 

Жизел не изглежда на жена, която страда. На годишнината от раздялата им тя беше забелязана с инструктора по джиу-джицу Хоаким Валенте на летището в Маями. 

От своя страна Том Брейди прекрати отношения с друга нейна колежка – Ирина Шейк. Тя все пак успя да се появи отново в неговия апартамент като това породи слухове, че между двамата все пак не всичко е приключило. Други смятат, че Шейк просто е искала да отговори на бившия си възлюбен Брадли Купър, който стартира връзка с Джиджи Хадид.