Автор
Ева Григорова

Изненада: Парис Хилтън стана майка на момиченце

Парис Хилтън изненада феновете си в Деня на благодарността, като обяви, че вече има момиченце на име Лондон. 42-годишната звезда сподели щастливата новина, като публикува розово бебешко облекло с името “Лондон“, разкривайки пола и името на малкото си дете. “Благодаря за моето момиченце“, написа наследницата в надписа към снимката.

View post on Instagram
 

След като първоначално обърка феновете, като не разкри дали бебето е на път, или вече се е родило, Парис уточни в коментар в TikTok, че дъщеря ѝ вече е на бял свят, като написа: “Моята принцеса пристигна!!“

Това е второто ѝ дете със съпруга Картър Реум. Двойката посрещна сина си Финикс чрез сурогатна майка през януари. Парис също сподели сладка снимка на момченцето си в свое стори, наричайки го гордо “голям брат“.

View post on Instagram
 

След като обяви новината в Instagram, Парис пусна пост в своя TikTok със сладък клип на племенника и племенницата си, които попита: “Вълнувате ли се за новата си братовчедка?“ “Имаш две бебета?“ попитаха те. „Имам две бебета“, потвърди тя. На клипа тя се вижда как държи сина си. “Безценни моменти. Семейството е всичко“, озаглави тя клипа.

Въпреки че новината за появата на второто ѝ дете е доста голяма изненада, самото му име всъщност не е. Хилтън разкри в епизод на чат на живо в своя подкаст на 1 март, че е избрала името Лондон, ако някога има дъщеря преди повече от 10 години.

@parishilton

Priceless moments🥹 Family is everything🥰

♬ original sound - ParisHilton

“Наистина се вълнувам, че Финикс ще има сестричка един ден – на име Лондон. Това е любимият ми град и винаги съм искала да кръстя дъщеря си Лондон“, каза тя. Всъщност бях избрал това име от много време, вероятно повече от 10 години.“, добави тя.

Богатата наследница, кръстена на френската столица, очевидно искаше да запази традицията децата в семейството да носят имена на известни градове.