Автор
Антония Михайлова

Как да си направите сами домашен балсам за обемни устни

Вместо да тичате до аптеката и да давате излишни пари за балсам за устни, в който има химически състав, можете сами да си сътворите такъв със съставки от кухненското шкафче. Рецептата е изключително лесна за приготвяне и ще придаде на устните ви повече обем и сексапил.

Това домашно притовено мехлемче ще компенсира загубата на витамини, перфектно ще омекоти и защити кожата на устните, ще придаде на устните ви естествен блясък и мекота, а ежедневната употреба на балсама ще предотврати сухотата и лющенето. На всичкото отгоре ще направи устните ви пухкави и сочни, каквито винаги сте мечтали да имате.

Устни
Устни

Балсамът е на основата на течно масло, което го прави и особено подходящ за студените сезони. 

Ето какво всъщност ви трябва, за да си приготвите този чуден балсам, който ще ви впечатли с неподозирания си ефект:

4 супени лъжици масло от сладък бадем 
1 чаена лъжичка пчелен восък 
половин чаена лъжичка мед 
5 капки етерично масло от лимон 
5 капки витамин Е 

Домашен овлажняващ крем за суха кожа
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Домашен овлажняващ крем за суха кожа

Автор Woman.bg

Приготвяне: 

Разтопете маслото от сладък бадем и пчелния восък. Когато сместа стане хомогенна, разбъркайте и отстранете от водната баня. Разбъркайте отново добре, охладете леко и добавете останалите съставки - натуралниямед, етеричното масло и витамин Е. Разсипете сместа в малки бурканчета и охладете.

Достатъчно е да нанасяте балсама върху устните си два пъти на ден и ще останете впечатлени от удивителния резултат от наговото въздействие.

Балсам за устни
Балсам за устни