Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, декември е вашият месец

Скъпи Стрелци, декември е вашият месец и всичко е за вас! Този месец е месец на самовъзстановяване, самолечение, саморегенерация и прераждане на това, което сте. Ще видите себе си по-ясно и ще опознаете себе си на по-дълбоко ниво.

Вие задълбочавате връзката си със себе си. С навлизането на Меркурий в Козирог на 1 декември е подходящо време за правене на планове и поставяне на лични цели. Влизането на Венера в Скорпион на 4 декември добавя още чар и харизма към вашите. 

Новолунието в Стрелец на 12 декември е вашата лична Нова година и възможност да зададете желанията си и намеренията. Очаквайте много синхроничности, присъстващи в живота ви. 

Прогнозата за този месец за вашия знак казва, че животът ви ще достигне необходимата хармония. Този месец ще имате възможност да се съсредоточите върху това да направите живота си по-добър и комфортен. Ще имате възможност да подобрите финансите си или да вземете решения за важни покупки, които ще ви спестят пари. 

Може да бъдете възнаградени със специален урок, който ви обещава успех по-късно. Ще бъде важно да изберете реалистичен подход, особено ако все още не сте изяснили някои неща. 

Ако през този месец се обградите със семейството си, хороскопът ви подчертава, че ще преживеете много хармоничен и щастлив период. Ако сте свободен човек и търсите някой, който вече има партньор, избийте го от главата си. 

В живота ви няма място за такива безразсъдни връзки. Бихте наранили много души, които според звездите не трябва да са свързани с вашата личност. Това е вашето време от годината – времето, когато Вселената е по-възприемчива към вашите надежди, мечти и желания. Трябва да обърнете внимание на това, което искате, на това, от което се нуждаете, и на всички ваши приоритети в живота. Това е време, в което можете да очаквате промени в житейския си път или промени в посоката на живота си.