Автор
Антония Михайлова

4 зодии, при които бившият се завръща през декември заради ретрограден Меркурий

Вселената реши да ни направи номер, защото точно месец преди началото на Новата година ще започне периодът на ретроградност на Меркурий, който ще влезе в своя цикъл на 26 ноември, а окончателно ще премине в директно движение едва на 18 януари, 2024 г. През този период той ще се движи в знаците на Козирог и Стрелец, актуализирайки проблемите в отношенията, влизайки в тригон с възела на бъдещето в Овен на 30-31 декември.

Това означава, че всички ние ще бъдем оставени на милостта на спомените от наши минали романси, както и на анализирането на щастието, което сме получили от тях. Но не всичко е толкова просто, тъй като пролетните затъмнения в Овен и Везни ще се случат и по време на ретрограден Меркурий, което означава, че равносметката, която ще направите през декември 2023 г., ще ви помогне да вземете правилните решения по отношение на любовния си живот през следващата година.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Близнаци 

От края на ноември Меркурий ще започне да се движи през вашия сектор на отношенията, но в крайна сметка ще се обърне в обратна посока едва до 30 декември, което показва дълъг период на диалог с бившата ви половинка. Вероятно не само ще преживеете завръщането на бившия си партньор, но и ще анализирате проблемите в съществуващата ви връзка. 

Като че ли отново ще трябва да сравните минали връзки и настоящ романс, което в крайна сметка ще ви донесе крайно решение за връзката ви до 17-18 януари 2024 г. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Рак 

Ретроградният Меркурий ще върне при вас бивш партньор, когато премине в ретроградно движение в знака на Козирога от 9 до 23 декември, а след това окончателно ще „изглади” възникналите помежду ви недоразумения до 7-8 януари. Това показва дълъг период на изясняване на отношенията, който ще се отнася до вашите бъдещи планове и съвместни амбиции. 

Бившият ви любим ще се върне при вас с предложение да опитате отново, но този път ще обсъдите подробно нюансите на това как виждате връзката си в бъдеще. Крайното решение дали да продължите заедно, или всеки да поеме по собствен път, ще бъде взето до 11 януари по време на Новолуние в Козирог – тогава партньорът ви може да предприеме стъпка, която ще изясни всичко.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Дева

Възможно е да преживеете завръщането на бившата си половинка, което ще бъде сериозен ъпгрейд за вас в мирогледа ви – ретрограден Меркурий в сектора на любовта в аспект на тригон към Юпитер в сектора на ценностите ще ви покаже какво ви носи тази връзка, имате ли нужда от нея итова, което наистина заслужавате. Чрез диалог с бившия ви можете да вземете важно решение, което най-вероятно ще засегне лично вас и любовта и уважението към себе си. 

Ще погледнете на романса си от различен ъгъл и ще видите нещо, което не сте забелязвали преди. Най-важните моменти на прозрение ще се случат в дните на общуване с бившата ви половинка в периода от 3 до 9 декември, а на Новолунието в Козирог на 11 януари можете отново да възродите връзката си.

5 зодии, които ще преживеят драматична промяна по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор

5 зодии, които ще преживеят драматична промяна по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември

Лъв 

Очаква ви дълъг период на завръщане – в ретроспекция ще наблюдавате не само бившия си, но и през него, анализирайки собственото си себеуважение и разбиране за щастие. Спокойно може да се каже, че декември ще се превърне в период на философски прозрения по въпросите за личното щастие, защото ретроградният Меркурий ще влезе в къщата на любовта ви през ноември и ще я напусне едва на 17-18 януари. 

Неговият ретрограден цикъл в сектора на любовта от 24 декември до 14 януари ще ви даде период на дълъг диалог с бившия ви и също така ще ви помогне да изградите вашето разбиране за идеална връзка.

Влюбена двойка
Влюбена двойка