Автор
Ева Григорова

Развърза си езика: Цветелина Грахич проговори за мръсните тайни на попфолка

Бившата вокалистка на Слави Трифонов реши да си развърже езика и да каже цялата истина за попфолк бранша и на какво са подложени изпълнителите. Тя реши да е напълно искрена и от думите ѝ се изясниха много неща, за които до този момент не се бяхме замисляли. 

Грахич, която беше в екипа на Трифонов, реши да е тази, която да извади на показ мръсните тайни на лекия жанр и да отговори на много любопитни въпроси на консуматорите на чалга ритмите. Ето какви бяха думите ѝ: 

View post on Instagram
 

"По-лесно ми е да ходя на ранни участия, не дискотеки. Дискотеката е една голяма кръчма с по-голяма сцена. Може да се пее на живо и там, но е трудно. Последиците са на другия ден да останеш без глас. 

Пускат се плейбеците, но се забелязва, хората ще те оплюят, без да знаят защо си го направил и защо си принуден. Но всичко идва от звука. 90% от клубовете в България нямат добър звук и нещата звучат по този начин, по който звучат в дискотеките“, каза тя наскоро, гостувайки в подкаст. 

View post on Instagram
 

Това обяснява защо голяма част от представителите на фолка решават да ползват плейбека. Правят го дори и хора, които със сигурност могат да пеят добре и на живо.

Цветелина Грахич изненада последователите си: показа мъжа до себе си и призна нещо много лично
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Цветелина Грахич изненада последователите си: показа мъжа до себе си и призна нещо много лично

Автор Весела Георгиева