Автор
Теодор Муховски

Ако забележите един от следните признаци, вероятно домът ви е "болен"

"Болестта" в дома почти винаги е свързана с негативна енергия, която се е настанила в него. Съществуват различни признаци, че състоянието на мястото, където живеете, страда от нещо. Познаването на тези неща ще ви помогне да откриете и отстраните негативните влияния, преди те да започнат да влияят не само на дома, но и на неговите обитатели. Не е необходимо да имате някакви свръхспособности, за да направите това, просто трябва да се огледате добре около себе си. 

Всъщност домът е продължение на самите нас. Той е място на безопасност, където си почиваме, възстановяваме се, прекарваме време с близките си. Пространството, в което живеете, е много чувствително към това, което се случва както вътре, така и навън. Ето защо "болестите" у дома могат да бъдат резултат не само от негативни външни влияния, но и от семейни проблеми и сътресения. 

Аделина Панина - екстрасенс, таролог, бяла езическа вещица - разказа за 5 важни признака, че мястото, където живеете, очевидно не е наред. 

Вещите и уредите се чупят често 

Това е един от най-ярките признаци за неравностойно положение. Ако в дома ви се чупят дори нови вещи, това означава, че проблемът съществува от дълго време и е станал системен. Определено си струва да обърнете внимание на това: колко често се повреждат дрехите, уредите и другите продукти, които използвате. 

Твърде много или твърде малко вещи 

Домовете имат склонност да натрупват вещи и емоции. Не напразно всяка практика за пречистване съветва да се отървете от ненужните, стари и счупени продукти. Заедно с тях къщата напускат и негативните емоции. 

Ако отдавна не сте правили генерално почистване в къщата, най-вероятно тя просто е препълнена със стари вещи и енергии. Отървете се от всичко ненужно, измийте прозорците и ще забележите колко по-светла и щастлива ще стане атмосферата в дома ви. 

Между другото, отрицателен знак може да бъде не само излишъкът, но и липсата на вещи. Ако вазите, които преди са били пълни с цветя, са празни, ако от стените или рафтовете изчезват снимки и симпатични дрънкулки, това означава, че домът ви постепенно напуска жизнената си енергия. Същото важи и за вещите, които са престанали да ви радват и вдъхновяват. И двата симптома показват липса на жизнена енергия у обитателите на дома. 

Чести кавги и скандали 

Кавгите, споровете и скандалите между членовете на семейството създават порочен кръг, от който не е лесно да се излезе. От една страна, честите кавги са доказателство за наличието на негативна енергия в къщата, а от друга, самите те пораждат още по-негативно влияние. 

Ако забележите, че в дома ви има все повече кавги и спорове, било то в семейството или при общуване с други хора, това е знак за сериозно "заболяване" в дома. Здравото пространство, от друга страна, обикновено има силни граници, които предпазват от всякакви негативни влияния. 

Лоши сънища и безсъние 

Сънят е време, когато умът се забавя и става особено податлив на външното енергийно поле. Ако сънувате кошмари, докато си почивате, или наистина имате трудности със заспиването, вероятно по този начин умът ви се предпазва от взаимодействие с негативна енергия. 

Тъмни сенки 

Обикновено, ако забележим тъмни сенки или необичайно движение с ъгъла на окото си, сме склонни да го разглеждаме като проява на насилствена фантазия. В действителност обаче подобни силуети или дълбоки очертания на обикновено добре осветени места могат да означават присъствието на нечисти сили или духове, заселили се заедно с вас под един покрив. 

Ако негативната енергия вече се е настанила в дома ви, може да се сблъскате с още по-очевидни признаци за нейното присъствие - вредители, насекоми и мишки, както и с физически разрушения на самото пространство. За щастие има много начини да почистите пространството си, да се отървете от цялата негативна енергия и да започнете отново да се чувствате щастливи и спокойни.

Лесен начин да освежите дрехите си: домашно химическо чистене
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Теодор Муховски

Лесен начин да освежите дрехите си: домашно химическо чистене

Автор Теодор Муховски