Автор
Евелин Попадийна

Ето кои са най-разхвърляните зодии

Всички понякога сме малко разхвърляни, няма защо да се лъжем. За някой обаче разхвърляният дом не е просто фаза или мързел – това е навик, от който колкото и да се опитват, не могат да се отърсят. Подредеността на един човек може да е свързана със зодията му, така че ако нямате нищо против малко хаос под покрива си, причината може да се крие във вашата рождена карта.


Това не означава, че сте мръсни или нечистоплътни, а по-скоро означава, че водите активен, приключенски и ексцентричен живот, който ви държи извън дома. Или просто работите по-добре сред „творчески хаос“. 


Вижте кои са зодиите с най-разхвърляни домове:

Водолей
Водолеите са твърде погълнати от въображението си и не забелязват разхвърляния си дом. В резултат на това спретнатостта остава настрана, но това не е единствената причина, поради която за него подреденият дом може да бъде непосилен. Представителите на тази зодия са известни с еклектичния си вкус. Те предпочитат неща за дома и джунджурии от цял свят и това може да заеме техните пространства.

Стрелец
Стрелците са авантюристите на зодиака и рядко се задържат у дома достатъчно дълго, за да почистят. Този огнен знак е твърде амбициозен и резервиран, за да обръща внимание на дома си. Животът за тях тече твърде бързо и понякога скоростното им темпо ги води из целия свят.


Близнаци
Близнаците винаги подскачат от едно нещо към друго, а навиците им за почистване не са изключение. Този въздушен знак поддържа претъпкани графици и посвещава енергията си или на самостоятелни творчески проекти, или на натоварени социални планове. В резултат на това почистването за тях може да бъде разпиляно. Напълно възможно е да започнат да почистват банята, но да спрат само с нея. 


Овен
Трудно им е да седят неподвижни, заради което скучните задачи като почистване не са сред приоритетните за тях. Те не са виновни, че кипят от енергия. Подобно на Стрелец, този огнен знак се движи бързо през живота. Целият този огън им помага за бързо почистване, когато решат да го направят, но предпочитат да се отдадат на тренировки, предприемачески проекти или общуване.

5 зодии, които ще преживеят драматична промяна по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор

5 зодии, които ще преживеят драматична промяна по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември