Автор
Ева Григорова

77-годишната Шер скри шапката на почитателите си с тази коледна изява

Шер зарадва феновете си с появата си в Ню Йорк по време на специалното събитие "Коледа в Рокфелер център". 77-годишната суперзвезда изглеждаше повече от перфектно и успя да създаде празнично настроение у всички зрители. В сърцето на Голямата ябълка Шер облече блестящ метален топ, допълнен от подходящо палто, завършвайки визията си със стилни дънки с шипове. Заемайки централната сцена на емблематичния 30 Rock, Шер плени публиката с новия си празничен сингъл DJ Play a Christmas Song.

Събитието включваше и множество талантливи артисти, включително водещата и изпълнителката Кели Кларксън, Клои Бейли, Катрин Макфий, Дейвид Фостър, Бари Манилоу, Кеке Палмър и други.

Издаването на празничния албум на Шер, Christmas, през октомври 2023 г. отбеляза нов етап в нейната знаменита кариера. В разговор с Billboard Шер разкри, че този проект първоначално не е бил планиран. “Нямах намерение да правя коледен албум“, призна тя. “Но Warner Records го предложиха и аз се съгласих при условие, че мога да го направя сама.“ 

Подходът на Шер към албума бил да подбере песни, които, макар и празнични, не са строго традиционни коледни мелодии. Самокритичният характер на Шер обикновено я възпира да хвали собствената си работа, но този път тя призна, че харесва песните в албума. Christmas е първият студиен албум на Шер от десетилетие насам и включва комбинация от четири оригинални песни и нейните уникални интерпретации на празнични класики като Santa Baby. Един от акцентите в албума е вълнуващият дует със Стиви Уондър в What Christmas Means to Me. 

В допълнение към представянето си в Рокфелер център, Шер уважи и парада на Деня на благодарността на Macy’s през 2023 г. Там тя представи изпълнение на DJ Play a Christmas Song пред емблематичния Macy’s на Herald Square, изглеждайки невероятно в бяла риза, черна вратовръзка и черни блестящи панталони.