Автор
Антония Михайлова

Кармата ни застига: Какво ще донесе Марс в Стрелец на всички зодии до 31 декември

Декември е един от най-съдбоносните месеци на 2023 г., когато господарят на възела на бъдещето в Овен – Марс – ще се разходи по огнения Стрелец и буквално ще връхлети като вихрушка в живота на всички зодии. Периодите, когато се формира тригон между огнените знаци (както през декември 2023 г.), винаги са белязани от бързи и резки събития, огнени страсти и кипящи емоции. 

Навлизането на Марс в Стрелец е знак за оптимизъм, радост и победа. Позицията носи устрем към развитие и усъвършенстване. В астрологията Стрелецът отговаря за правните въпроси, пътешествията и образованието, така че за мнозина той може да донесе повече движение, смяна на местонахождението, сключване на международни договори и образователни програми.

Марс
Марс

Освен това Марс е планета от мъжки пол, което означава, че жените могат да очакват активиране на мъжете от тяхното минало. Работата е там, че през декември ретрограден Меркурий също ще премине през знака Стрелец, което показва „масивно“ завръщане на поклонници и ухажори. 

Дори и да имате нов партньор в момента, бъдете сигурни, че сте кармично свързани с него от миналия си живот. Ключовата дата за важен разговор с ваш бивш обожател може да бъде 27, 28 или 29 декември - на този ден Марс се свързва с Меркурий и ще донесе важни новини за този мъж. Не е изключено и той лично да се свърже с вас чрез обаждане или изпращане на съобщение по телефона.

Три зодии ще сменят работното място през декември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Три зодии ще сменят работното място през декември

Автор Евелин Попадийна

Кои дати е най-вероятно да се случи вземане на крайни решения по важни въпроси, пътуване или възможност за обучение? 

Най-важната дата за настъпването на подобни преломни ситуации е навечерието на Коледа - от 24 до 25 декември. Тогава Марс образува тригон с възела на бъдещето. В този момент може да получите отговор на съдебно искане, може да бъдете призовани в посолството или други органи за получаване на чуждестранни документи. Що се отнася до образователните програми, очаквайте да получите визи за обучение до 24-25 декември. 

Космос
Космос