Автор
Антония Михайлова

Любовен хороскоп за декември 2023 г.: Кои зодии ще срещнат любовта и кои да се пазят от конфликт

Какво очаква всеки един представител на зодиакалния кръг на любовния фронт през декември 2023 г.? Ето каква е прогнозата на астролозите за последния месец на годината.

Овен 

През наближаващия декември ще почувствате липса на любов и романтика. Ако това чувство е непоносимо, тогава направете първите стъпки и поканете интересен човек на среща или излет. Вселената обещава тези срещи да преминат прекрасно и обещаващо.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Телец 

Ще почувствате нужда от някои промени, за да освежите чувствата си и да изпитате нови емоции. Звездите съветват да смените не партньора, а средата. Например, отидете на кратка почивка заедно, на необичайно и интересно място. В името на експеримента дори може да живеете няколко дни разделени, което ще се отрази благоприятно на чувствата ви един към друг.

Близнаци 

През декември ще се радвате на спокойствие и хармония в отношенията си. Приятното чувство на увереност ще ви помогне да балансирате в други области от живота си. Помислете за страхотен новогодишен подарък за любимия човек.

Подарък
Подарък

Рак 

Месецът ще бъде малко придирчив, особено за необвързаните Раци. Може би няколко души ще ви поканят на срещи едновременно. И не отказвайте. Не приемайте срещите твърде сериозно в момента. Отпуснете се и просто се насладете на разговорите си с тях.

Лъв 

През декември ще бъдете особено популярни и желани от противоположния пол. Но внимавайте, някой може да обърка учтивостта с флирт. Ако сте във връзка, не трябва да давате поводи за ревност. Необвързаните Лъвове може да изживеят вълнуваща среща с бъдещ потенциален партньор.

Дева 

В началото на зимата ще имате голям шанс да срещнете сродната си душа. Всичко може да се случи като в романтична комедия. Старайте се всеки ден през този месец да изглеждате зашеметяващо. И не забравяйте да се усмихвате - това ще привлече бъдещия ви партньор.

5 зодии, които ще преживеят драматична промяна по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор

5 зодии, които ще преживеят драматична промяна по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември

Везни 

Декември може да донесе на Везните негативни емоции и конфликт в любовния живот. Сблъсъкът в двойката ще бъде повлиян от общата умора, която Везните ще почувстват в края на годината. Опитайте се да облекчите стреса по безопасен за партньора си начин. Отидете заедно например на спа или се насладете на неколкодневно пътешествие извън града.

Скорпион 

Трябва малко да преразгледате отношението към половинката си. Може да сте започнали да го притискате или ограничавате повече. Бъдете по-толерантни и спокойни и тогава романтиката ще се върне в двойката. Декември е добър месец да коригирате грешките си в поведението. 

Стрелец 

Този месец има голяма вероятност бившият ви партньор да иска да се върне при вас. Дали да му простите, или не, зависи само от желанието ви да споделите живота си с този човек. Звездите съветват да не бързате. Нека бившият ви докаже, че се е променил и наистина ви обича и заслужава.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Козирог 

Очертава се добър период да започнете съвместен живот или да помислите за развитие на връзката си. През декември е възможно предложение за брак. Козирозите, които са обвързани от дълго време, могат да получат добри новини за очаквано бебе.

Водолей 

Погледнете внимателно избрания от вас партньор и си отговорете честно - подходящ ли е той за вас, или не? Свалете розовите очила и се вслушайте в интуицията си. Звездите съветват да поговорите сериозно и задълбочено с половинката си и да обсъдите развитието на връзката ви.

Риба 

През декември има големи шансове да ви споходи любов от пръв поглед. И тази история ще има продължение – ярко, емоционално и определено запомнящо се. Страстта ще замъгли ума ви и няма да можете да мислите за нищо друго. Опитайте се да не забравяте за други задачи до края на годината.