Автор
Веселина Петрова

Ето кои дни от декември ще бъдат наситени с магия

Красиви, късметлийски, изпълнени с мистика... Такива ще бъдат тези точно 6 дни от последния месец на годината.

1 декември - Меркурий преминава в Козирог. Изключително благоприятен ден, Меркурий обогатява енергията си с прехода от Стрелец към знака Козирог. Ще се радваме на един много, много продуктивен период, в който си струва да започнете нови проекти. Можете дори да помислите за нова работа. 

5 декември - Нептун започва своята директна фаза. Изключително благоприятен ден, в който лесно ще можете да се преборите с лошите си навици. Сега е моментът да подобрите себе си и обстоятелствата.

10 декември – Венера в опозиция с Юпитер. Сега е моментът да започнете да спортувате или просто да сте физически активни. Ден за добро настроение и положителна нагласа.

12 декември - Огледална дата, важен духовен ден, в който хората, които се занимават с духовни практики, ще придобият особена сила и енергия. Числото Три ще започне да управлява света и ще ви помогне да привлечете любов, доброта и късмет.

21 декември – опозиция на Венера с Уран. Ден на важни промени в мирогледа. Вслушайте се в интуицията, не позволявате на никого да ви поучава!

30 декември - Юпитер ще започне да се движи в директна посока, което ще направи всички нас по-съзнателни, вдъхновени и силни духом. На 30-и ще е полезно да си пожелавате цели и желания и да мислите за бъдещето.