Автор
Ива Петрова

Златка Райкова на екзотична почивка с цялото семейство

След романтичния месец в Дубай Златка Райкова отново е на пътешествие. Този път тя е в Тайланд, заедно със съпруга си Карен Хачатрян и двете си деца – Благой и Карен-младши. Бебето Карен е само на 7 месеца, но видимо няма проблем с пътуването до толкова далечна дестинация. Младото семейство е решило да остане в Азия поне три седмици, където да се наслаждава на топлото време и красивата природа. 

Златка не крие, че има детегледачка, която ѝ помага с двете момчета. Русокосата изкусителка споделя, че Благойчо бил неспокойно бебе и срещала доста трудности в отглеждането му, докато 7-месечният Карен бил коренно различен от батко си – спи непробудно по цяла нощ и не създава грижи на родителите си.

Райкова и Карен са заедно от година и половина, запознал ги фризьорът на блондинката – Момчил Спасов, който бил убеден, че двамата много ще си паснат. Така и станало, за краткото време, в което са заедно, вече са официално женени и имат дете.

View post on Instagram
 

Двамата влюбени вдигнаха пищна сватба в столичен хотел, гостите бяха само подбрани, а музикалните изненади валяха цяла вечер. Настоящият съпруг на Златка идва от заможна фамилия и разполага с финансови средства. Говори се, че разчита на богатите си родители да го издържат. Те обаче не харесвали Златка, за това споделят близки до семейството, отказали да присъстват на сватбата, както и да поддържат връзка със снаха си.

В момента Благой-младши живее с новото семейство на майка си, а Карен се грижи за всички. Неведнъж е споделял, че Благой Георгиев-Джизъса е лош баща и не се грижи за сина си.

Златка Райкова и Карен си казаха „ДА“ (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Златка Райкова и Карен си казаха „ДА“ (снимки)

Автор Ева Григорова