Автор
Антония Михайлова

Тайното оръжие на Джилиан Андерсън срещу възрастта: 55-годишната актриса сложи в джоба си 20-годишните с деколте до талията (Снимки)

Филмовият арсенал на Джилиан Андерсън включва около 70 роли във филми и сериали. Но повечето зрители все още я помнят с главната роля на агент Дана Скъли от култовия сериал "Досиетата Х".

Оказва се обаче, че Андерсън притежава оръжие не само срещу извънземни врагове, но и срещу друг, не по-малко плашещ враг – възрастта. На 55 години Джилиан изглежда с поне 10 години по-млада.

Джилиан Андерсън
Джилиан Андерсън

Изящната блондинка не крие рецептите си за красота. Занимава се активно с йога, тай чи и бягане. В продължение на много години актрисата приема само здравословна храна, като напълно премахва от диетата си бързите въглехидрати и продукти, съдържащи брашно и нишесте. Като добавим и факта, че актрисата избягва и определени храни със съдържание на глутен заради непоносимостта си към него, не е изненада, че изглежда толкова великолепно.

Някои хейтъри обвиняват Андерсън в пластични операции. Но ако Джилиан се е подлагала на хирургически интервенции, те със сигурност са извършени по много изкусен имайстроски начин - лицето на звездата от "Досиетата Х" не е загубила нито за миг своя естествен чар и правилни пропорции.

Ще се справи ли: Джилиан Андерсън като Маргарет Тачър?
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Ще се справи ли: Джилиан Андерсън като Маргарет Тачър?

Автор Woman.bg

Но може би ключовото "тайно оръжие" на Джилиан срещу възрастта е способността ѝ да подчертава основните си предимства. Тя рядко се появява на червения килим, но направили го, засенчва всички около себе си. Това се случи и на British Fashion Awards 2023, където Андерсън се превърна в олицетворение на елегантната чувственост. 

За визията си звездата бе заложила на луксозна и в същото време семпла кадифена рокля на Valentino в благороден тъмночервен нюанс. Всички погледи бяха насочени към деколтето на звездата, което съвсем правилно бе изчистено от всякакви бижута. Чифт обеци и тънка гривна бяха единствените аксесоари, които допълваха красивата визия на актрисата.