Автор
Теодор Муховски

Джейн Фонда каза истината за младите мъже и защо ги предпочита

Актрисата Джейн Фонда не можа да сдържи усмивката си, докато признаваше причината, поради която би се срещала някой 20-годишен или дори по-млад красавец.

В подкаст холивудската легенда заяви, че на практика е прекратила креватните удоволствия. 

"Свършила съм, приключила съм, на 86 години съм, дори и на тъмно не бих искала да съм гола пред никого", засмя се тя на водещата - комедиантката Хедър Макмахан. 

Фонда, която ще навърши 86 години на 21 декември, по-късно добави: "И ето още нещо, срам ме е да го кажа, ако си взема любовник, той трябва да е на 20 години." Причината: "Защото не харесвам стара кожа." 

"И съответно не искам да натрапвам това на никого другиго", продължи звездата от "Барбарела". "Предполагам, че и другите хора са като мен, аз наистина не харесвам старата кожа." 

Макар че Фонда се шегуваше, че се среща с някой десетилетия по-млад, тя каза, че би се чувствала като лицемерка, ако наистина преспи с някой на 20 години. 

"Не одобрявам 86-годишни мъже с 20-годишни жени, така че няма да го направя", обясни тя. "Мога да ги зяпам и не мога да се преструвам, че не се възбуждам, ако видя определен тип човек, но не, не, не искам да налагам това на никого." 

Фонда е била омъжена три пъти. От 1965 г. до 1973 г. е сгодена за режисьора Роджър Вадим, а от 1973 г. до 1990 г. - за активиста Том Хейдън. През 1991 г. се омъжва за основателя на CNN Тед Търнър, с когото се развеждат през 2001 г.

Бриджит Бардо на 89: Напускам мъжете, преди те да ме напуснат
ПО ЖЕНСКИ
Автор Роси Кацарова

Бриджит Бардо на 89: Напускам мъжете, преди те да ме напуснат

Автор Роси Кацарова