Автор
Ева Григорова

Дунев продължава да се сърди: Мартин накара всички да се обърнат срещу мен (видео)

Изминаха няколко месеца от края на снимките на "Игри на волята" и цяла седмица от последния излъчен епизод, но изглежда, че някои участници продължават да помнят неприятните моменти, които са изпитали в шоуто. Един от тях със сигурност е Красимир Дунев, който приемаше номинациите си твърде лично и се сърдеше на племето, което го пращаше на Арената. 

Факт е, че никой не оспори успехите на Дунев и всички подхождаха с уважение към кариерата му на спортист, но също така приеха за несправедливо да го "пазят" от номинации, защото в шоуто, все пак, всички би трябвало да са равни. 

View post on Instagram
 

Дунев получи първата си номинация на късен етап от играта и заслужи мястото си с победа, но така и не можа да преглътне факта, че е бил номиниран и е трябвало да излезе на битка. Ето защо в подкаста "След Игрите" водещата Ивка Бейбе му зададе въпроса как всички са се обърнали срещу него в определен момент от шоуто: 

View post on Instagram
 

"Мартин го направи така, че племето да се обърне срещу мен. Той просто така накара племето да чувстват, че аз съм виновният и че е крайно време да изляза на Арената. "Стига сме го покривали този, стига сме го пазили, време е да ходи на битки", отговаря Дунев.