Автор
Ива Петрова

Капитонова срази последователите си: Купих си апартамент само с пари от сторита

Виктория Капитонова се похвали, че си е купила нов апартамент, но без да тегли и стотинка кредит. Тя е заработила парите само от публикации в социалните мрежи и курсове, които се харчат като топъл хляб, пише "Уикенд".

Красавицата се похвали, че имотът е по-голям от предишния, който беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям. Това означава, че тя е дала поне 250 000 евро за недвижимото имущество. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

„Моля, спрете да ѝ плащате за глупавите курсове! Направихте я милионерка! Прекратете този поток от пари към нея! Давайте ги за нещо смислено, има толкова по-хубави професии, от които също може да се печели и няма да ви подтикват към лентяйство и мързеливо печелени на пари” – коментират хората в социалните мрежи и с право.

Първият апартамент на Виктория беше готов година след пандемията, през пролетта на 2021 г. Тогава тя се похвали, че вече не живее под наем, а в собствен дом, който са й купили родителите. Поръчковото обзавеждане също е платено от майка ѝ и баща ѝ. Стилът на жилището бил модерен и минималистичен – в бяло и черно. 

„Не мога да се оплача, добре се справям. На месец печеля по 5-цифрени суми, но работя да станат 6-цифрени. От 7 години имам приятел, но още не мислим за семейство”, призна наскоро в свое интервю Капитонова.