Автор
Веселина Петрова

Черният петък бледнее пред нея: Виктория Капитонова разтресе социалните мрежи с тези оферти

Помните ли Викито? Виктория Капитонова имам предвид. Същата онази чаровна победителка от Ергенът, която така сладко каканиже в своите видеа разни ценни съвети. 

Е, през последните няколко часа социалните мрежи бяха буквално разцепени от коментари. А повод за това станаха едни малко любопитни оферти, които Виктория сподели. Неустоими предложения, пред които дори щатският черен петък бледнее. 

Та тази сладка дама, изискано и с бизнес финес предлага своята чаровна компания за 24 часа на цена само от 3 хил. лева. Но да не си помислите, че само ще се гледате за тези пари. Нееее. Ще си ходите заедно на СПА, вечеря, закуска, че дори и ще си спите заедно - в един от най-скъпите хотели на София. Кажете сега честно - не е ли неустоимо това предложение?

Разбира се, г-ца Капитонова е истинска бизнесдама и е помислила и за хората, които не могат да отделят 3 хиляди лева. Тя предлага да хапнете заедно, на брънч - само за 500 лева. 

За малко по-заможните, които скоро ще вземат коледна премийка, Викито дава цяла вечеря. Не се уточнява вечерята тя ли ще я готви, или ще е дело на друг шеф готвач. Нали помните, че тя прояви завидни способности в едно кулинарно риалити? Не се споменава и как ще бъде сервирана. Ами може да е в стил ала Джени Суши, само по суши... Пък и вечерята е доста по-интимно преживяване от брънча. Тя може да бъде на свещи, да има музика и всякакви други сближаващи хората допълнителни фактори. Колко готино - да учите за бизнеса от извора в такава интимна обстановка!

А ако сте човек с възможности, то можете да се възползвате от една невероятна оферта - само за 10 хиляди лева Капитонова ще бъде ваш ментор. Представяте ли колко ще напреднете с материала? Аз предполагам, че всички обявени свободни места вече са обявени. Но имам леки притеснения - как ще си плати данъците госпожицата, ще пусне ли касов бон, ще има опростяване на част от разходите като служебни, например... 

А иначе - браво! Браво на Виктория. Ей така се бори кризата, с добри финансови схеми и широко мислене. И направо се чудя тя дали не се е замислила да подаде документи в министерство на финансите. Те от такива като нея имат нужда - млади хора с хъс и нюх за бизнес, за проекти, за усвояване... 

А на всички онези, които говорят глупости по неин адрес в социалните мрежи искам да кажа - не завиждайте. За всеки влак си има пътници. Явно това не е вашият влак. Молете се някой ден вашите дъщери да станst толкова добри бизнесдами. От вас зависи.