Автор
Теодор Муховски

Най-точният любовен хороскоп за всяка зодия през новата седмица

Идва седмица, в която трябва да сте внимателни с партньора си, за да не нараните неговите чувства. Намерете време да решите изостаналите си проблеми, защото това ще е добре за вашата любовна връзка.

Овен: През тази седмица нов любовен интерес може да ви изненада неочаквано. Бъдете възприемчиви, другата страна на монетата може да ви разкрие нещо ново. Наличието на противоположни мнения от страна на партньора ви също може да предизвикат напрежение. Тъй като емоциите ще се покачват, задължително е да се вслушвате и да признавате нуждата от лично пространство в тези моменти. Обяснявайте чувствата си спокойно и търсете разбиране, а не спорове. 

Телец: Космическата енергия подклажда искрите на любовните ви шансове през тази седмица. Бъдете готови за случайни срещи, които могат да доведат до сериозна връзка. Ако сте обвързани, връзката ви ще се разрасне през тази седмица, за да добави нова тръпка. Добавете ивица креативност в общото ви пространство, за да го превърнете в атмосфера на интимност и игривост. Изпробването на нови фантазии или организирането на романтична вечеря ще върне романтиката, която двамата някога сте имали заедно. 

Близнаци: Уязвимостта е темата на тази седмица, независимо дали сте свободни или обвързани. Намерете пространства, които ще приемат автентичната ви същност въпреки чувството, че сте потиснати или пренебрегнати. Това ще ви помогне да изчистите негативната енергия. Потопете се в онези дейности, които обичате, там ще намерите съмишленици. Не е проблем да признаете тревожността си, тази уязвимост може да засили любовната ви връзка. 

Рак: Сега е моментът да подновите ентусиазма във връзката си. Отделете време, за да разберете гледната точка на любимия човек, и да съживете вълнението. Но внимавайте да не изостряте семейните отношения, защото може да се провокира напрежение, което в крайна сметка да доведе до отчуждаване. Общувайте с тях колкото е възможно повече, за да имате съюзници, които да прехвърлят мостове с близките ви. Имайте известна толерантност към споровете. 

Детективи за цял живот: топ 5 на зодиите, които винаги стигат до истината
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Детективи за цял живот: топ 5 на зодиите, които винаги стигат до истината

Автор Теодор Муховски

Лъв: Подгответе се за една омагьосваща седмица! Любовта току-що ви е вкарала в своите пламъци! Случаен сблъсък с някого може да се превърне в запомнящ се. Новите взаимоотношения може да се появят на напълно непредсказуеми места. Ако сте обвързани, през тази седмица ще навлезете по-дълбоко в романтиката. Поглезете партньора си и покажете някои романтични жестове, за да изразите любовта си. 

Дева: Вашата грижовна природа ще ви помогне да запазите мира във връзката си. Половинката ви може да сподели дълбоко заложените си чувства през тази седмица и да укрепи съюза ви. Топлината ще създаде среда, в която на хората ще им е лесно да споделят мислите си. Използвайте тези възможности, за да укрепите връзката си. Застанете един до друг в трудни моменти; здравата ви любов ще направи основата на връзката ви стабилна. 

Везни: Тази седмица ви призовава да се научите отново да обичате себе си и да намерите своето място. Неочаквани срещи могат да предизвикат индивидуално израстване, което в крайна сметка да предизвика романтичен интерес. По време на събирания не се откъсвайте от непознатите, никога не знаете колко интересни могат да бъдат някои хора. Живейте за момента и правете нещата, което обичате. По-силните връзки със семейството ще насърчат стабилността. 

Скорпион: През тази седмица очаквайте предложение от колега за дългосрочна връзка. По-добре обаче би било да се откажете, защото може да не отговаря на романтичните ви планове. Вместо да се съсредоточавате върху индивидуалното си израстване, трябва да се впуснете в други начини за общуване извън работното място. Значимият контакт с хора, несвързани с работата, може да се окаже по-удовлетворяващ от очакваното. 

Стрелец: Възстановете връзката със себе си, като се отдадете на периоди на уединение. Поддържайте баланс между даване и приемане във взаимоотношенията. Научете повече за нуждите на другия, като по този начин укрепите връзката си в партньорството. Самотните представители на зодията ще се интересуват от сериозна връзка, но трябва да се запитат дали е това, което искат. 

Козирог: Работата с партньора ви ще затвърди връзката ви и ще доведе до по-добро опознаване на другия. Използвайте тази седмица, за да прекарате известно време един с друг. Помислете за непланирана ваканция или за правене на неща, които укрепват връзката и създават преживявания за цял живот. През тази седмица самотните Козирози може да успеят да се свържат с някой, който споделя техните убеждения и мечти. 

Водолей: Ако сте в обвързана двойка, очаквайте внезапна проява на любов и смелост във връзката. Въпреки това от време на време правете паузи и позволявайте на партньора си да ви води, така че любовта и подкрепата да вървят по-добре. Това е добра възможност да оцените споделените моменти. За необвързаните тази седмица ще настъпи обрат в любовта. Възможно е да срещнете очарователна душа, която да ви омае, предлагайки ви утеха. Приемете тази приятна изненада. 

Риби: През тази седмица може да се появят ядове, които се нуждаят от внимание и търпение. Уверете се, че не рискувате и не вземате прибързани решения, които могат да застрашат партньорството ви. Говорете искрено и слушайте, за да покажете, че проблемите на партньора ви са ви близки. Това е сложна фаза, затова обяснете на другия човек своята гледна точка и вървете към това, в което той вярва.

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително

Автор Теодор Муховски