Автор
Теодор Муховски

Детективи за цял живот: топ 5 на зодиите, които винаги стигат до истината

Самоувереният Еркюл Поаро, неподражаемата и енергична мис Марпъл, гуруто на дедукцията и логическите разсъждения Шерлок Холмс... Какво изпитвате при споменаването на тези легендарни герои, много обичани от не едно поколение читатели на детективи? Ако имената им предизвикват у вас неподправена наслада и възхищение, то нашата статия е написана точно за вас, защото в нея заедно с астролога Елена Очеретная ще ви разкрием 5-те най-добри зодиакални знака, които не отстъпват на легендарните герои. Разберете кои зодиакални знаци могат лесно да станат професионални детективи. 

5. Рак 

И така, откриваме нашите топ зодиакални знаци, винаги готови да стигнат до истината... кой би си помислил, че едни от тях са Раците! Да, представителите на този знак само отвън изглеждат като домошари и тихи личности, но всъщност вътре в себе си имат дълбок потенциал на родени детективи. Раците са представители на водната стихия и затова любовта към вечния анализ е в кръвта им. Те се интересуват от мистицизма, от всичко тайно и непознато. Те го възприемат като вълнуваща игра и затова са готови да се впуснат с главата напред във всякакви детективски истории и са в състояние да дадат аванс на известни детективи и специални агенти. 

4. Дева 

Следващите в списъка са Девите. Може би няма детайл, който да убягва на тези хора, родени под знака на Меркурий. Без любов към детайлите и тънкостите е трудно да си представим уважаваща себе си Дева. Ако Ракът възприема всякакви загадки като увлекателна игра, за Девата това е интензивна тренировка за мозъка. Вниманието към детайлите, педантичността, аналитичното мислене - това са качествата, с които могат да се похвалят представителите на този зодиакален знак. Ето защо Девата заема почетното четвърто място в нашия топ списък на истинските детективи. 

3. Близнаци 

На трето място се нареждат Близнаците. Това е друг знак от Зодиака, който се управлява от Меркурий. Тази планета дарява своите "подопечни" с не по-малко висок интелект от Девите, а също така дава особена любов към интригите и истинска хитрост. Защото Близнаците обичат да използват тези си качества и никога нямат нищо против да разплетат поредната детективска плетеница. Нещо повече, представителите на този знак често могат да действат като инициатори на детективска заплетеница. Разбира се, за да могат след това да демонстрират майсторски клас в разплитането ѝ. 

2. Риби 

На второ място сред родените детективи са Рибите. Представителите на този зодиакален знак, разбира се, не могат да се похвалят с ненадмината дедукция и отлична логика, както например Девата или Близнаците. Но пък те имат отлично развита интуиция, подсъзнание и така нареченото шесто чувство. Тези качества позволяват на Рибите отлично да усещат случващото се, да изчисляват незабавно лъжците и интригантите, да следват правилната следа. Разбира се, в по-голямата си част тези умения са им полезни в обикновения живот, а не в кариерата. Всичко това, защото Рибите не са склонни да демонстрират талантите си пред другите - те обичат да действат тайно и сами. 

1. Скорпион

И най-накрая стигнахме до водача на нашата детективска петорка. Почетното първо място в нашия топ списък заемат... разбира се, Скорпионите. Представителите на този зодиакален знак със сигурност нямат равни на себе си в разследването на всевъзможни тъмни дела. А за това Скорпионите притежават всички необходими качества: добре развита логика, на която могат да завидят и професорите от Кеймбриджкия университет, и дедукция (не по-лоша от тази на Шерлок Холмс), и дълбоко подсъзнание, което ви позволява да дадете отговор на най-сложния и труден въпрос на ниво интуиция. Ето защо не бива да играете детективски игри със Скорпионите - те ще ви разгадаят по-бързо, отколкото предполагате.

Частен детектив: 20 тревожни признака, че мъжът ви изневерява
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Частен детектив: 20 тревожни признака, че мъжът ви изневерява

Автор Теодор Муховски