Автор
Ива Петрова

Мастагарков посочи кой е бил най-глупавият и кой - най-секси участник в "Игри на волята"

Топ моделът Благомир Мастагарков е последният гост в сезон 1 на "След Игрите" - първият официален подкаст за "Игри на волята". Той отпада в полуфиналите на предаването, но не крие, че победителят можеше да бъде друг, ако самият той беше стигнал до финалната битка. 

Пред водещата Ива Иванова Мастагарков разкри, че два пъти е получавал покани за "Ергенът", но ги е отказал, защото мечтата му е била да участва в "Игри на волята". Добавя, че телевизията не е мястото, където да се влюбиш истински и да покажеш чувствата и намеренията си към даден човек. 

Мастагарков сподели и за отношението си към Мартин, с когото влезе в конфликт по време на риалитито. Призна, че пререканията между двамата са продължили и извън предаването заради спор, възникнал от събитие, на което са присъствали поп фолк певицата Емануела и моделът заедно. 

В "След Игрите" той разказва повече за скандала, в който е замесена и бившата му любима Десислава. В "След Игрите" Мастагарков сподели, че през цялото време е сдържал емоциите си, за да даде положителен пример на децата, които го гледат. Бившият футболист разказа, че е получил много покани от различни училища, където да бъде гост и да говори против насилието сред учениците.

View post on Instagram
 

Мастагарков отговори и на въпроса кой е бил най-глупавият играч в "Игри на волята" според него. "Сори, но най-глупавият играч в "Игри на волята" беше (шепти) Моника. Казвам Моника, защото каквото и да се случваше, тя не го разбираше. 

С Мартин се пръскахме от смях с нея. Ние я бъзикаме, тя се сърди. Каквото и да кажеше на масата, ние с него започвахме да се хилим. Не е лошо момиче, но бих отговорил на този въпрос, че за съжаление тя беше най.... (шепти) глупава в "Игри на волята" 5.

Мартин Николов - Елвиса от "Игри на волята" 5: С Емануела говорихме след предаването, карахме се
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мартин Николов - Елвиса от "Игри на волята" 5: С Емануела говорихме след предаването, карахме се

Автор Ива Петрова

На запитване пък кой е най-секси участникът в "Игрите" Мастагарков отговори по интересен начин. "Ако мога да миксирам и да направя нещо хибридно между Ива и Мудева ще е перфектно. Мудева си има приятел и аз ще бъда ОК с него, затова ще кажа Ива", заяви чаровникът.