Автор
Кристина Кирова

Луксозно и изискано: Мастагарков предизвика фурор с дома си и готвенето си в "Черешката на тортата"

Благомир Мастагарков определено очарова зрителите с лекота и най-вероятно кандидатките за сърцето му са много. След като в "Игри на волята" 5 той показа страхотни не само физически качества, но и социални умения, чаровникът продължава да печели почитатели. Този път в "Черешката на тортата". Може да не си тръгна като победител със 100 хил. лв. от "Игрите", но пък със сигурност има големи шансове да бъде победител в кулинарното шоу. 

В снощния епизод той отвори вратите на дома си, а зрителите останаха приятно изненадани колко хубав, стилен и приветлив е той - също като него. Със сигурност може да се каже, че която и красавица да грабне сърцето му, ще е късметлийка. Очарователен, силен мъж с добра душа и прекрасен дом. 

Мастагарков показа сериозно и уважително отношение към гостите и зрителите, като готвенето му изглеждаше на ниво. Бившият футболист заложи на модерна кухня с български нотки, а докато се развихряше в кухнята, бе облечен в елегантна престилка, подходяща за шеф готвач. 

Благо се справи отлично и с декорирането на масата, с изненадата - музикален поздрав и накрая всеки гост си тръгна с персонален подарък. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Междувременно той сподели, че няма жена до себе си, а последната му връзка е приключила преди около 3 години. А на въпроса каква дама би грабнала сърцето му, той е категоричен, че иска тя да е умна, начетена и любознателна.