Автор
Ива Петрова

Какво направи Мария Игнатова след разрива с Ивайло Цветков

Мария Игнатова не оставя място за спекулации за настроението си след драмата с Ивайло Цветков – Нойзи, пише "Блиц".

Последните ѝ снимки в Инстаграм само потвърждават подозренията, че Мария се чувства щастлива и сама, изпълнена с надеждата за бъдещето. Разривът между Игнатова и Нойзи, с който таблоидите непрекъснато спекулират, е настъпил, след като журналистът беше арестуван в нетрезво състояние зад волана. Опитите му да се извини не донесли успех и мнозина вече били убедени, че двамата са тръгнали по различни пътища, припомнят от сайта.

View post on Instagram
 

„Червената Шапчица изплашила вълка, пораснала и сменила шапчицата“, написа Мария Игнатова към последната си фотосесия, заснета в снежна гора. На кадрите лъчезарната блондинка просто сияе, което ясно подсказва, че е изпълнена с нови сили и надежда. Почитатели на телевизионната звезда сравниха непреходната ѝ красотата с тази на Шарлиз Терон.

Малко по-рано Игнатова публикува и видео, на което показва как украсява елхата, свързва кабели на лампичките и пренася големи декорации. Това отново показва, че нито за миг не е позволила на негативни емоции да превземат съзнанието ѝ. Изглежда, че раздялата ѝ с Нойзи не е оставила и следа негативизъм въргу настроението ѝ.

View post on Instagram
 

Мария Игнатова не е изтрила снимките с Нойзи от профила си в социалните мрежи, което е знак, че като зряла и умна жена, на нея ѝ е ясно, че да отричаш миналото си е напълно безсмислено, дори споменът за него да е болезнен. 

По-наблюдателните дори отбелязват, че тя все още носи брачната халка.

View post on Instagram
 

Доказателство, че се справя чудесно и сама, е видеото от времето на първия сняг, на което се вижда как Мария хваща лопата и рине с пъргавината на млада сърничка в преспите в двора. 

Дали е готова да прости на съпруга си, или е на прага да промени за пореден път живота си и да разчита само на себе си, предстои да разберем.

View post on Instagram