Автор
Теодор Муховски

Седмичен любовен хороскоп за декември 25-31.12.2023 г.

Не позволявайте на чувството за вина да диктува избора ви, докато правите стъпки, за да приемете покани и да излезете от зоната си на комфорт. Позволете ѝ да отвори сърцето ви за непредвидени срещи или за възстановяване на връзката с предишния ви живот.

Овен: През тази седмица вътрешният ви свят може да бъде дърпан на различни страни от различни противоречиви емоции. Това може да ви помогне да избегнете шансовете за контакт от чувство за вина или да балансирате живота си. Отнасяйте се спокойно към себе си. Помислете за това какво наистина ви носи щастие. Не позволявайте на чувството за вина да диктува избора ви, докато правите стъпки, за да приемете покани и да излезете от зоната си на комфорт. Тази фаза изисква разбиране и общуване, за да е лесно да се маневрира. 

Телец: Доверието в божественото време може да укрепи връзката ви. Откажете се от бъдещите тревоги и се наслаждавайте на настоящите моменти с партньора си. Подхранвайте вярата си, докато напредвате във връзката си. През тази седмица оценявайте и подкрепяйте любимия човек с доверие и разбиране, за да изградите по-силна връзка. Ако захвърлите допълнителните грижи и живеете в настоящия момент, животът ви ще бъде изпълнен с любов и щастие. 

Близнаци: Възможно е да имате проблеми във връзката си поради намесата на приятелите и семейството ви. Запазете партньорството си и осъществявайте редовна комуникация с половинката си. Търсете общ език предвид противоположните сили и уважавайте мнението на другия. Именно когато се изправите срещу тези възражения, връзката ви ще се заздрави. Тези бури ще бъдат ваши съюзници, ако проявите търпение и разбиране. 

Рак: Не се притеснявайте, ако се чувствате недооценени във връзката си. Говорете открито - изразявайте чувствата си честно. Изненадващо е, че партньорът ви е по-привързан към вас, отколкото може да признае. Грижата за старите хора в общността ви и подпомагането на семейните им отношения ще подобри и вашите семейни отношения. Самотници, вярвайте в себе си; този, който ви търси, ще дойде скоро. Дръжте очите си отворени за всички предстоящи обществени мероприятия! 

Лъв: Понякога партньорите са сърдечни и изразяват любовта си, въпреки че има страх от обсъждането на следващите важни събития. Възможно е любимият ви да изглежда неохотен да продължи напред. Упражнявайте търпение и комуникация. Опитайте се да разберете притесненията им, като ги питате меко и им казвате какво изпитвате към тях. Въпросът е да бъдете един за друг през тази седмица. Разбирайте и успокоявайте, тъй като и двамата се сближавате чрез съвместно разбиране и уважение. 

Дева: През тази седмица светлината на прожекторите на любовта ще ви огрее. Позволете ѝ да отвори сърцето ви за непредвидени срещи или за възстановяване на връзката с предишния ви живот. Не избягвайте спонтанностите, защото те могат да бъдат основа за ценни запознанства. Доверете се на интуицията си и опитайте нещо ново. Култивирайте любов към себе си и увереност, за да привлечете другите към положителните си енергии. Обвързаните двойки трябва да прекарват качествено време заедно и да се занимават с общи интереси. 

Везни: Близки хора ще намерят причини да посочат връзката ви тази седмица. Това не бива да ви възпира да се сближите. Вместо това наблегнете на говоренето и слушането. Кажете на партньора си, че мненията на другите хора няма да повлияят на вашата лоялност. Оставете настрана вината и упоритостта и се наслаждавайте на това, че сте един с друг. Доверете се на посоката, която поема пътуването на връзката ви. Това ще изгради доверие и надеждност в дългосрочен план.

Скорпион: Топлината и щастието на семейството ви през тази седмица показват вашето собствено голямо сърце. Позволете на тази енергия да привлече потенциални партньори във вашата орбита. Това е така, защото някой намира приятелското ви сърце за привлекателно. Бъдете отворени за промени и неочаквани срещи - чрез приятели или чрез случайна среща с човек, който може би ще успее да запали искрата на една връзка. Да бъдете искрени и да се интересувате от другите е това, което ви прави магнетични. Използвайте този магнетизъм във ваша полза. 

Стрелец: Тази седмица е време за изграждане на по-добри връзки. Свързаността може да бъде допълнително увеличена с помощта на сходни преживявания. От съществено значение е да създадете незабравимо време заедно, което може да е свързано с дребни жестове или големи приключения. Говорете с партньора си честно и внимателно го изслушвайте. Връзката ви ще разцъфти, когато се развивате, възпитавате и прегръщате взаимно. Възползвайте се от този период на растеж и интимност. 

Козирог: През тази седмица подсъзнанието ви е мина за прозрения. Следвайте онези вътрешни гласове и желания, които носите в сърцето си. Вслушвайте се в инстинктите си - те могат да ви отведат до изненадващи срещи и възможности за любов. Търсете тихи моменти, изпълнени с мир и щастие, и позволете на подсъзнанието си да ви води към потенциални връзки. Заемете се с медитация или други успокояващи упражнения и творчески дейности. 

Водолей: Позволете си да покажете суровите си чувства. Споделете открита комуникация с любим човек, за да запазите емоциите в реално време и да укрепите връзките. Любовта е бъркотия и именно в нея израстваме. Позволете на сделките си да бъдат откровени, за да създадете по-силна връзка, основана на истинност. Справяйте се с конфликтите, като бъдете истински относно основата на емоциите си. Дайте на себе си и на партньора си да бъдете несъвършено любящи един към друг. 

Риби: Тази седмица любовта ще ви обгърне, мотивирайки ви да излезете от своята редовност и да бъдете авантюристи. Може би ще искате да си вземете малко свободно време далеч от социалните групи и приятелите. Никога не се знае; заниманията с вашите хобита може просто да създадат нови приятелства. Възползвайте се от всеки шанс, който се появи на пътя ви, защото кой знае дали случайно няма да срещнете очарователен непознат? Дръжте съзнанието си отворено и оставете Вселената да ви води към такива хора.

Детективи за цял живот: топ 5 на зодиите, които винаги стигат до истината
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Детективи за цял живот: топ 5 на зодиите, които винаги стигат до истината

Автор Теодор Муховски