Автор
Ева Григорова

Ето как Камелия отбеляза 26 години от първата целувка с Цветин

Певицата от Чипровци ще запомни 2023-а, защото по Великден тя обяви, че е станала майка. Камелия отбеляза 26 години от първата целувка с Цветин чрез текст, написан от името на детето им Баян. 

„Днес мама и тати празнуват 26 години от първата им целувка. Да са живи и здрави, и да се обичат. На всички вас, много любов и здраве“ – четем към снимката на щастливото семейство, събрала вече 13 000 харесвания. 

View post on Instagram
 

„Пожелавам ви никога този блясък в очите ви да не си тръгва“ и „Ох, ама много е сладък малкият красавец, бъдете и тримата здрави и щастливи“ са част от коментарите под публикацията. 

"Човек, когато желае, не се отказва от мечтите си. Това беше една моя много голяма лична битка – да стана майка, в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко. Опитах всичко. Имаше моменти, в които страдах – физически и психически. Беше свързано с много загуби, много надежди и много болка. Изпитах радости за кратко, както и доста разочарования. Изпитах и това да се намразя, да завиждам. Изпитах цялата палитра от емоции и чувства, които човек е способен да изпита. Но не се отказах". 

Тя добави, че в България над 150 000 двойки имат трудности да станат родители. 

View post on Instagram
 

„Понякога жената има друго заболяване, заради което е махнат детеродният орган. Тя има генетичен материал, но не може да стане майка. В съседните държави са решени тези казуси, а тук не. Хората се отказват, пропиват се, понякога посягат на живота си, защото са отчаяни, че не могат да станат родители. Трябва да се приемат нужните закони. Хубаво е да имаме повече българчета“.

Камелия и Мария посрещнаха 2024 г. в колите си (СНИМКИ)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Камелия и Мария посрещнаха 2024 г. в колите си (СНИМКИ)

Автор Ева Григорова