Автор
Ива Петрова

Изхвърлиха Галена от календара на "Пайнер"

Галена изненадващо е аут от календара на "Пайнер" за 2024 г., пише "България днес". Многократната носителка на титлата "Певица на годината" не е намерила място в нито един от месеците от януари до декември. 

В минали издания на календара Галена беше сред основните имена, но този път е изхвърчала от титулувания списък. Не става ясно защо смядовската певица е извън елита на чалгата, което още повече провокира въпроси сред фолкфеновете.

View post on Instagram
 

След отпадането на чалга наградите за певица на годината достигането до място в календара се брои за голямо постижение в бранша. За разположението по месеци има битка, както фолкаджийките се надпреварват коя ще пее последна на концерт и ще бъде коронована да закрива изявата. 

В този случай войната е коя ще е лицето на първия месец януари, тъй като позицията е една от двете престижни. И този път за януари на календара на музикална компания "Пайнер" се е преборила Преслава, която в миналогодишни издания беше слагана на летните месеци.

View post on Instagram
 

Високосният февруари е белязан от лика на Анелия, а страстният март - от този на Джена. С Ивана ще бъдем през целия април, а за сезона на баловете през май ще ни подсеща Глория, пишат от "Пайнер" в представянето на календара.

Лятото на 2024 г. започва с Емануела, която е лице на юни. Горещата Биляниш ни представя юли. Цветелина Янева ще ни води през септември, а Яница - през октомври. Те са лица в календара в началото на есента. Лице на ноември е Райна, а финала през декември поставя Ариа.

Двойник на Галена, двете са като близначки (СНИМКА)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Двойник на Галена, двете са като близначки (СНИМКА)

Автор Ева Григорова

Силно впечатление прави фактът, че по страниците на календара няма скандални голотии. Изпълнителките са снимани с дълги рокли и дори панталони. Единствените изключения са Биляниш, която показва гол гръб, както и Ариа, която акцентира върху задните си части, уточняват още от изданието.

Източник: payner.bg