Автор
Антония Михайлова

Дъщерите на Брус Уилис изплашиха света: Татко, липсваш ни!

Най-голямата дъщеря на Брус Уилис – 35-годишната Румър Уилис, предизвика тревога сред последователите си, след като на профила си в Инстаграм написа: „Татко много ми липсва днес“. Трогателните думи бяха придружени от мил кадър от детството на Румър, на който тя е все още бебе, гушнато в обятията на известния си баща. 

На кадъра актьорът е млад и такъв, какъвто го познаваме от лентата, която го превърна в любимец на поколения киномани - „Умирай трудно“. Сантименталната фотография и тъжния надпис към нея за миг стреснаха феновете на Брус Уилис, като някои от тях помислиха, че актьорът е починал. 

View post on Instagram
 

Най-малката дъщеря на Брус Уилис и бившата му съпруга Деми Мур – 29-годишната Талула, сподели снимката в своите истории в Инстаграм, което за момент притесни и нейните почитатели. 

Преди броени дни тя също публикува кадри от миналото с баща си, споделяйки към тях думите колко много се гордее да бъде негова дъщеря. На първата снимка актрисата се е сгушила нежно до татко си, а актьорът сияе с широка усмивка до нея. Следват още няколко изображения, сред които шофьорската книжка на Талула, на която се вижда цялото ѝ име – Талула Бел Брус Уилис, както и едно на усмихнатия Брус, носещ забавна шапка и слънчеви очила. Зад него се вижда микрофон, което подсказва, че актьорът се намира на сцена. 

View post on Instagram
 

По-рано този месец Талула се появи и в едноименното токшоу на Дрю Баримор, в което сподели актуална информация за здравето на баща си. „Той все още е себе си, което постепенно научих, че е единственото, на което можем да се надяваме. Виждам любов, когато съм с него. Той е моят баща, който ме обича, което е много специално“, каза звездата. 

Тя разкри още, че е станала „археолог в света на баща ми“, като издирва и архивира всичките му „малки дрънкулки и любими вещи“, което пък помага на Брус да си спомня за мили моменти от живота си. По думите ѝ двамата често прекарват време заедно, като слушат музика и „се потапят заедно в енергията на любовта“. 

View post on Instagram
 

Припомняме, че по-рано тази година 68-годишният Брус Уилис бе диагностициран с коварното заболяване фронтотемпорална деменция. Семейството на Уилис, включващо дъщерите му от първия му брак с Деми Мур – Румър, Скаут, Талула, както и от втория му брак с Ема Хеминг – Мейбъл и Евелин, за първи път сподели миналата година, че той се оттегля от актьорството след диагноза афазия, която прогресира и се превърна в диагноза фронтотемпорална деменция. 

Фронтотемпоралната деменция е резултат от увреждане на невроните във фронталните и темпоралните лобове на мозъка, със симптоми, които включват "необичайно поведение, емоционални проблеми, проблеми с общуването, трудности при работа или трудности при ходене". 

Съпругата на Брус Уилис сподели, че изпитва вина, грижейки се за него
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Съпругата на Брус Уилис сподели, че изпитва вина, грижейки се за него

Автор Ева Григорова

„Днес няма лечение за болестта, реалност, която се надяваме да се промени през следващите години“, казаха дъщерите на Уилис по-рано. „С напредването на медицината се надяваме, че всяко медийно внимание ще бъде насочено към това да хвърля повече светлина върху това заболяване, което се нуждае от много повече информираност и изследвания“, допълниха те.