Автор
Антония Михайлова

Перо, дъжд, аромат на книга: 7 знака, които ангелите ви изпращат, за да ви кажат, че са близо до вас

Казват, че всеки си има ангел-хранител. И че когато се чувстваме тъжни или отчаяни, той винаги намира начин да ни каже, че е близо до нас и че най-хубавото тепърва предстои. В такива момент той ни изпраща определени знаци, с които иска ни каже и успокои, че е близо до нас:

1. Птиче перо 

Един от сигурните знаци, че вашият ангел е близо до вас, е внезапната поява на перце близо до вас. Може да се появи на тротоара (по време на трудна ситуация) или дори да виси във въздуха до вас. Знайте, че в този момент вашият ангел ви напомня, че е наблизо и ви помага енергийно.

2. Дъжд след важно решение 

Има знак, според който се смята, че да се озовете насред дъжд след важно решение, среща или разговор обещава добро развитие на събитията. Не напразно се смята, че дъжд по време на сватба носи щастие и бързо попълване на семейството. Забележете за какво сте мислили, преди да ви хване дъждът. Вселената ви изпраща знак, че скоро ситуацията ще се развие по най-добрия за вас начин.

3. Аромат, който обичате 

Ако внезапно усетите аромат, независимо дали сте на закрито, или на открито, който е специален за вас (окосена трева, страници на книга, любимо печиво), това означи, че вашият ангел е до вас. Случва се внезапно да усетите парфюма на скъп за вас човек, който вече не е между живите - най-вероятно той е до вас в този момент и ви напомня, че сте под закрила. Дори и да се чувствате сами.

4. Повтарящи се числа 

Ако сте преследвани от повтарящи се числа, тогава помислете за какво ви напомнят или означават? Може би тази комбинация от числа е номерът на апартамента на баба ви или първата част от телефонния номер на баща ви? Това означава, че ангелът ви напомня, че е време да се обадите на близките си. Също така, комбинацията от числа може да бъде препратка към датата на раждане на важен за вас човек или дата, която е специална за вас. Не забравяйте да помислите защо имате нужда от това напомняне сега.

5. Специална песен 

Всяка песен, на която обръщате внимание на улицата, по радиото, в такси или кафене, носи определена информация за вас. Не пропускайте да проверите какъв текст има тя - той съдържа код, който вашият ангел ви изпраща. Може би е време да си спомните любовта или вътрешната сила? Освен това, ако често сте преследвани от редки и любими песни, тогава Вселената е в синхрон с вас и сега е моментът да изпратите мечтите си към нея - тя ще работи за тяхното сбъдване.

Кои зодии са Ангелски и кои Демонични?
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Кои зодии са Ангелски и кои Демонични?

Автор Евелин Попадийна

6. Случаен минувач 

В труден момент непознат се приближава до вас и ви предлага помощ? Изгубили сте се в непознат град, но група хора или случаен минувач ви насочва или отвежда на правилното място? Поздравления, в този момент вашият ангел активно допринася за решаването на този проблем и ви изпраща точните хора. Случва се ангел да се появи под формата на стара жена или дете, хвърляйки само една фраза във вашата посока. Обърнете внимание на думите, които долитат до слуха ви в този момент - те има важно послание за вас.

7. Поява на животно или птица 

Природата винаги е в контакт с нас чрез времето, явленията и необичайните инциденти. Така че, ако видите орел или ястреб да лети над вас, тогава знайте, че е време да погледнете на проблема, който ви интересува, отвисоко, отстрани. Или е време да поискате съвет от авторитетен човек. Пърхащата около вас бяла пеперуда може да донесе новини за пари, данъци или да ви напомни, че е време да върнете това, което сте взели назаем от някого. Цветната или тъмна на цвят пеперуда е новина от ангел, че ви очаква приятен бонус.