Автор
Ива Петрова

Най-точният любовен хороскоп за всяка зодия за новата седмица

Астрологията може да ни подскаже какво ни предстои през близките дни и какви са вероятностите да го изживеем в романтичен план, но не забравяйте едно - отношенията в интимната сфера се градят върху взаимно разбирателство, уважение и любов, които превъзхождат границите на зодиакалните знаци.

Овен

Изразете своите чувства към половинката си, бъдете по-смели и инициативни в любовта, по-директни и искрени с любимия. Ще получите покрепата, която винаги сте търсели и заслужавали.

Телец

В случай на възникнали разногласия между вас и половинката ви, сега е моментът да ги изгладите. Намерете време за уединение. Предложете стабилност и уют във връзката. Покажете своята преданост и грижа и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Близнаци 

Комуникацията е ключова - изразете ясно чувствата си към половинката. Разнообразете връзката си, като се отдадете на приятно пътуване или любимо забавление.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Рак 

Обърнете внимание на любимите си хора.. Съсредоточете се върху домашните и емоционални нужди, създайте уют и споделете време с любимия.

Лъв

Излезте извън зоната си на комфорт и покажете щедрост и внимание в отношенията към партньора си. Позволете му да блесне във вашите очи. Очаква ви романтична изненада.

Дева

Постарайте се да бъдете по-спонтанни и да се наслаждавате на момента. Разкрийте пред половинката си своите чувства и страсти по-свободно. Не чакайте друг да ви покани на любовна среща, бъдете по-инициативни.

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Везни

Балансирайте желанията си с тези на половинката си. Стремете се към хармония и спокойствие в отношенията. Бъдете справедливи и се стремете към компромиси. 

Скорпион

Подгответе се за разтърсващи емоции и промени в интимните отношения. Доверете се на чувствата си. Проявете повече търпение към нуждите на половинката си. Предстои ви романтично пътешествие.

Стрелец

Изразете своите мисли и фантазии на партньора си, бъдете открити за приключения и нови изживявания. Ще изживеете незабравими моменти с любимия. Огледайте се, някой иска да разкрие чувствата си към вас.

6 зодии, които ще претърпят кардинални промени в любовта и брака през 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

6 зодии, които ще претърпят кардинални промени в любовта и брака през 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Козирог

Бъдете по-открити и по-сдържани към половинката си. Посветете време за изграждане на по-добро разбирателство с партньора си. Специален човек ще ви подкрепи по пътя на израстването ви както в личен, така и в професионален план.

Водолей

Очаква ви приятна изненада от половинката. Открийте новаторски начини за подобряване на отношенията си. Изненадайте и вие партньора си с нещо нестандартно и различно. Задават се промени на любовния фронт.

Риби

Проявете повече внимание и емпаттия към нуждите на партньора си. Изразете своите чувства без страх от уязвимост. Очакват ви романтични и вълнуващи моменти заедно. Бъдете смели и инициативни.

Влюбена двойка
Влюбена двойка