Автор
Ева Григорова

Вижте тази снимка: Бременна ли е Джорджина?

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес предизвика слухове, че може да е бременна отново, след нейна скорошна публикация. Само преди няколко дни горещата тема на разговор беше потенциалната криза в отношенията между Родригес и Роналдо, но по всичко личи, че двамата са по-щастливи отвсякога. 

View post on Instagram
 

В последния си пост в социалните медии, който тя публикува след коледните празници, Джорджина споделя поредица от снимки, придружена от надпис: „Моето семейство, моят живот“. Въпреки че самото послание не издава много, на една от снимките се вижда как децата ѝ я целуват по корема. Това накара някои от нейните последователи да я попитат директно дали е бременна - и Родригес избра да не отговори на нито един от тях. Някои от коментарите гласят: „Чакаме бебе!“ и „дали я целуват по корема, защото има бебе на път?“

Постът вероятно цели и да сложи край на спекулациите, които се появиха преди месеци за криза в отношенията им. Тогава се заговори за чести спорове в двойката, в допълнение към очевидно напрегнатите отношения на Джорджина със семейството на Роналдо и умората на футболиста от луксозния ѝ начин на живот. Изглежда нищо от това не е вярно, ако се съди по коментарите на сестрата на Кристиано към снимките на Джорджина, от които става ясно, че двете се обожават.

View post on Instagram
 

През юни 2017 г., седем години след раждането на първия му син, Кристиано младши, от сурогатна майка, близнаците на Роналдо - Матео и Ева, се родиха в Сан Диего, Калифорния с помощта също на сурогатна майка. Както при първородния си син, Роналдо с удоволствие показва своите близнаци и те редовно се появяват както в неговия Instagram, така и в социалните медии на приятелката му Джорджина. 

View post on Instagram
 

Двамата с Роналдо се срещат през 2016 г., докато тя работила в магазина на Gucci в Мадрид. Те посрещнаха първото си общо дете, момиче на име Алана Мартина, през юли 2017 г. и станаха родители на още едно момиче, Бела, през 2022 г.. Тогава дойде и тъжната новина, че Джорджина всъщност е била бременна с близнаци, но момченцето е било мъртвородено.

View post on Instagram