Автор
Ива Петрова

Роналдо е късметлия: Вижте как Джорджина танцува туърк (видео)

Преди броени дни Джорджина Родригес публикува провокативно видео от Саудитска Арабия.

На него съпругата на футболния ас Кристиано Роналдо за пореден път скандализира арабския свят, показвайки, че изобщо не ѝ пука къде се намира.



Палавата брюнетка шашардиса феновете си с ново видео от своя „първи туъркинг клас“. От клипчето се вижда как родената в Аржентина испанка кърши снага под вещото ръководство на един от най-добрите майстори на популярния по цял свят танц.

View post on Instagram
 


Изкусителната половинка на португалския футболист клати задни части в майсторски клас на световноизвестния учител по туъркинг Джак Гомес. По време на заснетия урок, който Джорджина сподели на профила си в Инстаграм, тя е облечена в панталони за джогинг и спортен сутиен. Както винаги обаче и този път се намериха доста хейтъри, които да оплюят танцувалните качества на любимата на Роналдо.

В момента семейството живее в Саудитска Арабия, където футболният нападател играе за Ал-Насър.

Неотдавна, след като в медийното пространство плъзна мълва, че във взаимоотношенията между двамата е настъпила криза заради възникнал спор между тях, Джорджина бе принудена да отрече, че двамата с Роналдо са пред раздяла. Тогава тя публикува в социалната мрежа снимка с бившата звезда на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. На фотото Роналдо и Джорджина се целуват, докато се наслаждават на коктейли. Кадъра красавицата озаглави с думите: „Наздраве с любовта“.

Четете още: Холивудски блясък или кич: Меган засия в златна рокля (снимки)