Автор
Евелин Попадийна

Ето кои са най-подходящите дни за сватба през 2024 г.

Астрологът Стина Гарбис разкрива най-добрите дати за сключване на брак през 2024 г. Според нея има пет благословени дни тази година, които са подходящи за сватба. Независимо колко време отделяте за планирането на сватбата си, винаги могат да възникнат непредвидени ситуации – лошо време, проблем с кетъринг и т.н. Затова избирането на сватбения ви ден в зависимост от астрологичния календар е добра идея.

Според Гарбис най-добрите дни за сключване на брак през новата година съвпадат с пресичането на Венера, планетата на любовта, романтиката и красотата, с Плутон – планетата на любовта, секса и брака. Юпитер също играе роля в част от тези дни.

17-и февруари е една от най-благоприятните дати за сключване на брак, тъй като Венера във Водолей е в съвпад с Плутон във Венера. Това космическо събитие не само включва планетата на любовта и планетата на брака, но също така ще има цели 5 знака във Водолей, зодията на любовта и приятелството, което прави този ден идеалното време за брак.

През пролетта има две големи възможности за брак. Първата дата е 24-ти март, тъй като четири планети ще бъдат в романтичния и емоционален знак риби. Втората е – 29-и април. Тогава Венера се присъединява към три други планети в знака на Телец. „Това е много любящо време с хубава смесица от физическа химия, хубави цветя, изискани рокли, както и семейно време“, казва астрологът.

Ако сте настроени за лятна сватба, вашата дата е 29-и август, тъй като Венера във Везни ще бъде в тригон с Плутон във Водолей. С Везните представляващи закона и договорите, и нежния Водолей на брачната планета Плутон, двамата влюбени може да избягат от близките си и да се оженят в уединение.

Венера отново ще бъде във Водолей на 7-и декември, което прави датата последната най-добра за сключване на брак за тази година.  

Ето какво вещае Вечният календар за 2024 година
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Ето какво вещае Вечният календар за 2024 година

Автор Евелин Попадийна