Автор
Евелин Попадийна

Най-опасните и безопасни дни през 2024 година

Според нумеролозите числата носят мощна енергия. Специалистите казват, че новата година ще премине под енергията на осмицата, която поставя на водещо място справедливостта, честността и баланса. 

Нумеролозите смятат 2024 година за кармична. През новата година всеки ще получи заслуженото. Тези които са вършили добрини, може да очакват изобилие във всички области. Тези, които имат кармични дългове, ще ги изплатят в същото количество. През новата година ще е безполезно да търсите виновни и да обвинявате света в несправедливост. По-скоро понесете отговорността и анализирайте причините, довели до тези случки.

Най-опасните и най-благоприятните дни през 2024 година
Обърнете по-специално внимание на удвоените числа. Най-опасни ще са дните, в които има двойни числа – 12.12, 10.10, 06.06 и т.н. Всяко число символизира някакви събития и ако цифрата се удвои, вече става отрицателна и предстоят негативни събития.

През новата година няма да има добри дни за намисляне на желания. Има обаче късметлии, родени на определени дати, за които годината ще е много благоприятна. Например хората, които са родени на 15-то число или тези, чиито ден плюс месец на раждане правят 15, могат да привлекат желаните събития с мислите си. Щом пожелаят нещо, то ще се случи. Също така хората, които са родени на 12-то число или през декември могат да поискат всичко и то ще им се случи. 

По отношение на това на какви числа да обърнете внимание, когато искате пари – те са различни за всеки, тъй като всеки човек е роден на определена дата, а денят на раждане оказва влияние. Ето я формулата, с която да изчислите личните си парични дни – взимате деня на раждане (например понеделник, петък) и добавяте към него число, така че общата сума да стане 10 или 32. Числото, което сте добавили е вашият паричен ден, тогава финансовата енергия за вас е много активна. Например, ако сте родени в петък, за да получите сумата 10 или 32, трябва да добавите към петицата 5 или 27. Вашите парични дни за всеки месец са 5-то и 27-мо число. Тогава си струва да положите усилия, за да спечелите пари.

Радикална промяна очаква през 2024-та родените на тези дати
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Радикална промяна очаква през 2024-та родените на тези дати

Автор Антония Михайлова