Автор
Ева Григорова

Мирела от „Игри на волята" захапа истински скорпион (Снимка)

Танцьорката Мирела, която участва в риалитито "Игри на волята" получи отровен подарък директно от Лас Вегас. Участничката в сезон 4 на риалити формата яде близалка с истински скорпион, която показа в нета. 

Това изкушение танцьорката получи от нейна съотборничка от същото предаване - Габриела Димитрова, която закупила захарното изделие от Америка. 

"Директно от Вегас е, нападай", пошегува се Габи с приятелката си, която бе доста изненадана, че наистина може да изяде и скорпиона. 

Преди време Мирела призна, че стресът, който преживява покрай скандалите на родителите си, е неописуем и до голяма степен е повлиял на имунната ѝ система. 

View post on Instagram
 

"Разводът на родителите ми ме прехвърли към булимията. Не съм говорила по тази тема досега. Заради създаването на перфектното женско тяло в интернет, много момичета имате проблеми като моя. Тъкмо бях влязла в гимназията и ми трябваше съвсем малко тогава, за да залитна, имах стресирана психика, вкъщи беше кошмар. Тогава едно момче ми каза, че съм качила някое друго килце и аз го приех много сериозно, не спрях да мисля за това. Прибрах се и спрях да ям, мразех се. След всяко хранене отивах в тоалетната и предизвиквах повръщане. Това продължи почти година. През цялото време знаеш, че не трябва да го правиш, но не можеш да спреш.“, добавя тя.

Мирела от "Игри на волята" катастрофира и беше обрана
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мирела от "Игри на волята" катастрофира и беше обрана

Автор Ева Григорова