Автор
Ева Григорова

Навикът на Уилям, който влудява Кейт. А дали мъжът ви го прави у дома?

Новата 2024-та година вече стартира с пълна сила, а на принца и принцесата на Уелс им предстои да се върнат към работните си задължения съвсем скоро.

Техните три деца се върнаха на училище за новия срок и Уилям дори изпълни първия си ангажимент за годината, изненадвайки вдъхновяващите дарители Роб Бъроу и Кевин Синфийлд. Но много фенове на кралските особи отдавна ще размишляват какви са Уилям и Кейт в уюта на собствения си дом в Adelaide Cottage, когато не са на работа. Е, изглежда, че принцът има една доста специфична черта - и това е нещо, което дразни Кейт.

По време на пътуване до база на RAF в Кипър през 2018 г. те се срещнаха с военен персонал, служещ на острова и отвориха ново съоръжение за отдих. Оглеждайки новите съоражения, Уилям предупреди: „Дръжте пицата далеч от диваните“. И тогава Кейт разкри, че съпругът ѝ е най-големият нарушител на това правило, казвайки: „Ти си кошмар в това“, съобщава Express.

Пицата обаче не е единственото нещо, което семейство Уелс обичат да си поръчват за вкъщи. През 2017-а година Кейт беше гост на BBC Radio 1, където водещият я попита какво обича да си поръчва, а Мидълтън отговори еднозначно: „Къри, определено“. Но кралската двойка не може да споделя храната си, тъй като Кейт обясни, че съпругът ѝ не харесва нейните пикантни предпочитания.