Автор
Ева Григорова

Ето как принцеса Кейт отпразнува 42-рия си рожден ден

Принцесата на Уелс отпразнува 42-рия си рожден ден във вторник, а крал Чарлз и кралица Камила отбелязаха деня, като споделиха красива снимка на Кейт, направена на коронацията миналата година.

View post on Instagram
 

Кейт прекара деня насаме със съпруга си, принц Уилям и трите им деца, принц Джордж, на 10 години, принцеса Шарлот, на 8 години и петгодишния принц Луи. Семейството прекара празничния период в Анмър Хол в Норфолк, където се присъединиха към краля и кралицата в Сандрингам за Коледа. Вероятно те са се върнали в дома си в Уиндзор, навреме за рождения ден на Кейт. Родителите на принцесата, Карол и Майкъл Мидълтън, заедно с брата и сестрата на Кейт, Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън, живеят със семействата си в Бъкълбъри, Бъркшир, на по-малко от час път с кола от Уиндзор.

Децата от Уелс са запалени по готвенето като майка си и може дори да са приготвили специално лакомство в кухнята, за да отпразнуват нейния рожден ден. 39-ият рожден ден на Кейт през 2021 г. се падна по време на изолация заради ковид и според медиите Уилям, Джордж, Шарлот и Луис са ѝ организирали чаено парти у дома.

View post on Instagram
 

За нейния юбилеен 40-ти рожден ден през 2022 г. дворецът Кенсингтън сподели три зашеметяващи портрета, направени от италианския фотограф Паоло Роверси.

Уилям и Кейт ще възобновят своите кралски задължения през следващите седмици след коледната ваканция. Принцът и принцесата имат много натоварен график от сега до Великден. Те ще имат множество изяви и ще се фокусират върху два от ключовите си проекти – Homewards, за Уилям и Shaping Us за Кейт.

Те също така ще се подготвят за първото си официално задгранично посещение по искане на правителството, откакто поеха новите си роли, така че зад кулисите ще има много активност. Според медиите Уилям и Кейт ще направят първото си официално посещение в Италия заедно по-късно тази година.