Автор
Антония Михайлова

Те знаят тайните ви: 6 зодии, които могат да четат мисли

Според астролозите повечето представители на шест зодии притежават по-силна интуиция и имат способността да долавят мислите и чувства на хората от обкръжението си по-добре от остналите представители на зодиака. Нека да видим кои са те:

Рак 

Чувствителни и емоционални Раците се смятат за най-съпричастните от всички зодии. Затова те винаги разбират навреме, когато хората имат нужда от тяхната подкрепа и се притичват на помощ с нужния им съвет. Разпознаването на емоциите на другия, сякаш ги вижда в съзнанието си, е най-лесната задача за всеки Рак.

Риби 

Сред астролозите тази зодия се възприема като най-интуитивната, притежаваща способността да гледа в бъдещето благодарение на силно развитата си проницателност. Интуицията на Риби им дава всяка възможност моментално да уловят настроението на хората около тях - и Рибите активно използват това. Ето защо те винаги са обичана и търсена компания от страна на приятели и познати.

Дева 

Упоритите Деви никога няма да се задоволят с липсата на конкретика, включително в междуличностните отношения. Проследявайки внимателно всяко движение на даден човек и щателно анализирайки всяка негова дума, Девата успява да вникне много добре в съзнанието и същността на този човек. В бъдеще това ще ѝ помогне бързо да разбира мислите и желанията на хората край себе си.

Скорпион 

Около Скорпионите винаги има мистична аура, която ги свързва с нещо по-висше. Шестото чувство безпогрешно ще каже на подозрителния Скорпион дали човекът насреща му наистина го мами, или не. Поради тази способност мнозина се страхуват от близки отношения с този зодиакален знак, вярвайки, че те са истински телепати, с които е опасно да се общува.

Жените от тези 3 зодии са най-недостъпни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Жените от тези 3 зодии са най-недостъпни

Автор Антония Михайлова

Везни 

Способността на Везните да се поставят на мястото на човек, за да разгледат ситуацията от различни гледни точки, им позволява да поддържат силни взаимоотношения с приятели и да бъдат разумна страна в свой или чужд конфликт, но най-важното - да разбират напълно другият. Понякога това кара Везните да изглеждат като детективи, разкриващи тайните на неговия ум. 

Близнаци

Никой не знае как да преговаря с хора толкова задълбочено и проникновено, колкото дипломатичните Близнаци. Те могат да разберат какво мисли човек, само като наблюдават за кратко езика на тялото му - поради това изглежда, че проницателните Близнаци винаги знаят какво ще кажат другите и са готови за това. Тайно хората около тази зодия се възхищават на суперсилата му.