Автор
Антония Михайлова

Пълнолунието в Лъв на 25 януари ще донесе зашеметяваща любов на тези три зодии

Според астролозите пълнолунието в Лъв, което настъпва на 25 януари, отваря пътя към голямата любов на три зодии. Ето какво казват експертите по въпроса. 

Краят на януари - ярък, пламенен и романтичен - ще донесе вихър от огнени страсти и бурни романтични емоции, а причината за това, разбира се, е въздействието на огненото пълнолуние в Лъв. А когато тази зодия се намеси в работата на лунните фази, избухването на подобни чувства е гарантирано. Нека все пак да отбележим, че зодия Лъв отговаря за сферите на любовта и щастието. 

Пълнолуние
Пълнолуние

Хората, родени под това съзвездие, трябва да учат другите да изпитват радост от живота и да влизат в хармонични и щастливи отношения с уважение към личните си потребности. Ето защо 25 януари и близките дати около него ще бъдат специални дни, в които във въздуха ще цари лека еуфория – не е задължително по това време да срещнете мъжа на мечтите си, но определено ще имате прозрение и пробив в областта на любовта. 

Луната ще бъде в Лъв в опозиция с Плутон, което често дава силна страст, която като магнит ни привлича. Следователно може да избухне внезапна любов, която до новолунието на 9 февруари да доведе до нова и сериозна връзка. Всички зодии ще бъдат повлияни от силата на пълнолунието в Лъв, но представителите на три от тях имат най-голям шанст да бъдат уцелени от неговите любовни стрели:

Лъв 

Разбира се, за вашата зодия това ще бъде един от основните дни в годината – може внезапно да се влюбите, и то наистина изневиделица. Управителят на партньорския сектор - Уран, и на любовния сектор - Юпитер, са в знака Телец, образуват квадрат към вашето Слънце – може да се случи едно наистина емоционално и съдбовно запознанство! 

Най-вероятно отношенията могат да се развият със светкавична скорост, защото вашият партньор, поради това, че Плутон е в знака на Водолей, може да се окаже силен и решителен човек.

Пълнолуние
Пълнолуние

Овен 

Пълнолунието настъпва във вашия сектор на любовта - стрелата на Купидон може внезапно да ви улучи и сърцето ви лудо да се разтупти. Най-вероятно човекът, към когото изпитвате интерес, ще ви покаже, че не е безразличен към вас, а вие ще се чувствате чудесно в неговата компания. 

Веднага ще разберете, че чувствата ви са взаимни и на душата ви ще ѝ стане леко, сякаш пролетта вече е настъпила.

Тези 3 зодии ще ви смаят с красотата и сексапила си - проверете дали сте в списъка
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Тези 3 зодии ще ви смаят с красотата и сексапила си - проверете дали сте в списъка

Автор Теодор Муховски

Водолей

Пълнолунието се случва във вашия партньорски сектор, което означава, че ще вземете важно решение, свързано с интимния ви живот. Например ще искате да узаконите връзката си или пък да предприемете развод, тъй като ще има нужда да насочите цялата си енергия към личностно развитие. 

Пълнолунието може да ви донесе невероятно енергичен и отдаден на вас нов партньор - може вече да се познавате от август 2023 г., но сега предстои интересен цикъл във вашия романс.

Пълнолуние
Пълнолуние