Автор
Ива Петрова

Ето я истината за годежа и сватбата на Лоренцо, синът на Софи Маринова

След разточителния годеж в Етрополе през пролетта, Софи Маринова най-после призна, че няма да жени сина си Лоренцо за любимата му Мария. Преди 5-6 месеца двамата младежи размислили и се разделили.

Певицата обаче упорито отбягваше темата през цялото това време. Преди няколко дни, Софи все пак се реши на коментар и го направи в интервю за предаването „На кафе“ по Нова тв. Там тя обясни, че не се меси в отношенията на младите и не се опитва да ги разубеждава.

Лоренцо заявил, че още се чувства твърде малък, за да се ангажира със семейство, пише HotNews.bg. Едва ли Софи е изпаднала във възторг след това признание, предвид пищното тържество, което вдигна за годежа му. Неслучайно бе сравнено с малка сватба, тъй като освен почерпката за гостите, имаше и оркестър. Всички ритуали бяха спазени като кулминацията бе символично развяване на бял чаршаф. 

View post on Instagram
 

Ромският славей дори се погрижи за уникалните тоалети на бъдещата си снаха. Е, като истински добра мама, Софи приела решението на сина си. Единственото, което тя иска, е той да бъде щастлив и ще приеме всяка, която избере. 

Откакто завърши, Лоренцо неколкократно променяше желанията си по отношение на професията, на която да се посвети. Първо искаше да става полицай, след това да учи за актьор в САЩ, а накрая навлезе в музикалния бизнес, където обаче не се задържа дълго. Наскоро Софи сподели, че синът ѝ иска да се завърне с музика, но е избрал нов жанр - рап, пише "Уикенд"