Автор
Ева Григорова

Кание Уест надмина всичките си лудости: Направи си метални протези за почти милион

46-годишният рапър привлече вниманието, когато сподели в свое стори в Instagram снимка на новите си метални протези. Малко по-късно Daily Mail съобщи, че те струват колосалната сума от 850 000 долара. 

Във втори пост Уест сравни новия си външен вид със злодея на Джеймс Бонд, Челюсти, който имаше метални зъби. Злодеят се появява в „Шпионинът, който ме обичаше“ от 1977 г. и Moonraker от 1979 г. 

Daily Mail съобщи още, че зъбите на Уест са били напълно отстранени и заменени с изработени по поръчка титаниеви протези от самопровъзгласилия се за „баща на диамантената дентална медицина“ д-р Томас Конъли и козметичния зъболекар Наоки Хаяши.

Въпреки това, Конъли отрече естествените зъби на Уест да са били отстранени, като каза пред медиите: „Той не си е отстранил зъбите.” Лекарят написа в социалните мрежи още „За нас беше удоволствие да работим с него по всяка стъпка от процеса“, каза той. „Неговата визия за проектиране на уникално изкуство надхвърля денталната професия.“ 

Докато Уест и Конъли изглеждат горди от работата си, феновете се включиха в социалните медии, за да се подиграват на носителя на Грами за неговата нетрадиционна стоматологична идея. „Той все още е идиот, повече пари, отколкото мозък!!! Потърси помощ, човече!“ написа потребител на Х. „Няма начин Кание Уест да се справи с това. Изглежда, сякаш е увил зъбите си с дъвка“, добави втори. Трети привидно загрижен човек написа: „това не може да е истинско...“ 

Титаниевото творение на Уест не е първият път, когато той проектира собствените си зъби. През 2010 г. рапърът каза в епизод на „Шоуто на Елън Дедженерис“, че е извадил долните си зъби и ги е заменил с диаманти. „Просто мислех, че диамантите са по-готини. Това са определени неща, които рок звездите би трябвало да правят“, обясни той. Кание обаче призна, че му се налага често да ходи на зъболекар, за да поддържа имплантите си. 

Уест не е единственият в семейството си с афинитет към блестящите зъби. Миналия юни неговият 8-годишен син, Сейнт, показа зъбите си, украсени с метални емблеми на Louis Vuitton в социалните медии. Бившата му съпруга Ким Кардашиян също е слагала опали и диаманти по зъбите си.