Автор
Кристина Кирова

Тото все още понася последствията: Телевизиите не искат да пускат песните ни

Тото определено все още изпитва затруднения и търпи последствията от огромния хейт, който отнесе през лятото на миналата година. Припомняме ви, че той беше обвинен от обществото, че е толерирал история на Тити Папазов в подкаста си "При Тото", в която баскетболният треньор разказва как е "подстригал" бивша своя изгора. Случка, която макар и разказана шеговито, всъщност граничи с насилие. 

View post on Instagram
 

Зрителите си припомниха този откъс от интервюто на Тити Папазов в разгара на протестите, предизвикани от ужасяващия случай с Дебора Михайлова, която беше безмилостно нападна с макетно ножче и остригана. И макар Тото да беше само слушател реакцията му, която се състоеше в искрен смях на разказа на Тити Папазов, той бе нападнат, защото е толерирал подобна история в подкаста. Така рапърът попадна в така нашумялата в момента "Кенсъл" култура и дори претърпя загуби, защото временно спря подкаста си, а рекламодателите прекратиха договорите си с него. 

View post on Instagram
 

Въпреки че минаха месеци и страстите се успокоиха, Тото изглежда, все още търпи последствията от скандала. В интервю пред Георги Любенов по БНТ рапърът призна, че най-голямата му грешка е била да спре подкаста си и че телевизиите все още не искат да пускат песните на "Скандау":

„Това, че много хора имат едно мнение, не означава, че то е правилно. На мен много хора ми казаха, че не трябва да правя подкаста. Аз обаче имах друго мнение и продължавам да го правя, защото имам цел. Ако ви трябват мнения, вземете си от фейсбук", категоричен е Тото, който не вижда проблем в това, което е направил.