Автор
Ева Григорова

Теа на Наум влезе в болница по спешност, ето какво разказа тя

Любимата на Наум Шопов - Теа Минкова изглежда е имала тежки дни през последната седмица. За премеждията си разказа самата тя в последния си пост в Инстаграм, но успокои последователите си, че ситуацията вече се нормализира и тя се възстановява след спешен прием в болница. 

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че красавицата бе с половинката си и дъщеря им Ая на Витоша, за да карат ски. На връщане обаче получила сериозен дискомфорт и се стигнало до лекарска намеса. 

"Бих определила последната седмица, като…. динамична. Малко работа, много дискомфорт, страхотно събитие, пълни профилактични прегледи…прием в болница. Историята с ухото е дълга и все още се опитвам да си извадя лична поука от случилото се. На прибиране от Витоша ми заглъхна едното ухо и започна да ме боли. Не подцених ситуацията и не се зарязах - за 7 дена - 4 специалисти. Не съм се правила на по-разбираща от докторите, изпълнявах стриктно всичко предписано.. но нещо някъде се размина и ситуацията се влоши. Вече съм по-добре и искрено вярвам, че и слухът ми ще се възстанови напълно. А на вас пожелавам да сте здрави, този “болен” сезон да ви се размине само с топли чайчета, любими хора, разходки в тази снежна приказка и ПО-МАЛКО посещения на затворени места на които има струпване на хора!"

View post on Instagram
 

Изглежда, че преди да открие какво точно се случва с нея ѝ се наложило да посети няколко специалиста. Но вече всичко е наред и благодарение на адекватната грижа за себе си, тя вече очаква пълното си възстановяване.