Автор
Веселина Петрова

Тази 20-годишна доведена майка разби социалните мрежи с коментари

20-годишната Ели Липтрот предизвика вълна от коментари с историята си. Тя е... доведена майка. А историите ѝ в TikTok я превърнаха в тотален хит в мрежата, пише Daily Star. 

Ели често документира ежедневието си в социалните медии, където е привлякла много зрители с това, че е родител. Младата жена има връзка с Марк, който е с 23 години по-възрастен от нея. Тя прекарва много време с любимия си мъж и децата му - момиче на 15 години и момче на 11. Въпреки 20-годишната разлика във възрастта, Ели изглежда доволна от живота, както и от това, че се налага да влиза в ролята на родител. 

"Това е най-прекрасната роля на света, не бих я отказала за нищо. Но някои хора не са съгласни, защото никога не са го изпитвали", казва тя.

Много интернет потребители са убедени, че момичето не е в състояние да възпитава деца, които са с няколко години по-малки от нея. Други обаче я защитават и хвалят, че е влязла в ролята на мащеха толкова млада. 

@elli3liptrot Day in my life new years eve and day🍻🍾👨‍👩‍👧‍👦 #fyp #viral #family #funnyvideos #dayinthelife #stepfamily #agegap #sahm ♬ Pink Friday Girls - Nicki Minaj

"Възрастта е число! Тя не показва дали си възрастен, или не! Доволни ли са децата? Родителите щастливи ли са? Перфектно! Кой още се вълнува от това?", "Това е най-доброто семейство досега", "Обожавам жени, които решават да станат доведени родители. Това е лошо решение и затова ти си толкова силна и невероятна жена", пишат хората в коментарите, цитира blitz.bg.